Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι στην... τσίτα!

Όλοι στην... τσίτα!
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 - 14:55

Την Αστάνα αντιμετωπίζει την Πέμπτη για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League ο Ολυμπιακός, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Αμφότερα τα παιχνίδια είναι στον Ναό, με τον Θρύλο βέβαια να θέλει το 2/2. Η ομάδα προέρχεται από τις νίκες με ΑΕΚ και Πανιώνιο και θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αυτά αποτελέσματα.

Σημαντικές οι ημέρες που ακολουθούν λοιπόν για τον Ολυμπιακό και όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», όλοι είναι στην... τσίτα προκειμένου να εκτελέσουν με απόλυτη επιτυχία την αποστολή τους, που είναι νίκες και στα δύο παιχνίδια.

Με τον Ολυμπιακό να θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρον την έδρα του και να φτάσει στην επίτευξη των νικών, που τόσο πολύ θέλει. Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα μπορέσετε να διαβάσετε όλα όσα έχουν σχέση με τις δύο αυτές αναμετρήσεις και πώς ο Πάουλο Μπέντο σκέφτεται να... ρίξει στη θάλασσα τους δύο αντιπάλους.

Διαβάστε επίσης

Έφτασε στη Βασιλεία ο ΑΠΟΕΛ

Έφτασε στη Βασιλεία ο ΑΠΟΕΛ

Στη Βασιλεία αφίχθη προ ολίγης ώρας η ομάδα του ΑΠΟΕΛ και έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για τον αγώνα με αντίπαλο τη Γιανγκ Μπόις για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ξεφτίλισε την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη ο Κετσπάγια

Ξεφτίλισε την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη ο Κετσπάγια

Ο Γεωργιανός μίλησε για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, για «ποδοσφαιρικό κανιβαλισμό» και τόνισε πως η απόλυσή του ήταν προαποφασισμένη πριν τον αγώνα με την Λάρισα. Ετσι θέλει ο «εξυγιαντής» να καθαρίσει το ποδόσφαιρο; Με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και βρόμικα παιχνίδια;

Έτοιμος και ο Μποτία (pic)

Έτοιμος και ο Μποτία (pic)

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε κι αυτός την προετοιμασία του για τον αγώνα με αντίπαλο την Αστάνα και ανάρτησε τη δική του φωτογραφία από το πρόγραμμα.