Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος ενόψει ΠΑΟ ο Ντε λα Μπέγια

Έτοιμος ενόψει ΠΑΟ ο Ντε λα Μπέγια
Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016 - 11:07

Η απουσία του στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός, έχει αναγκάσει τον Πάουλο Μπέντο να κάνει αρκετές… αλχημείες ώστε να καλύψει το κενό του στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, ο οποίος είχε ακόμη ενοχλήσεις στο δάχτυλο και δεν μπορούσε να αγωνιστεί, με τον Πορτογάλο προπονητή του Θρύλου να χρησιμοποιεί ως αριστερό μπακ τους Ρέτσο, Βιάνα και Φιγκέιρας.

Ο Ισπανός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και από ιατρικής άποψης είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα συμβεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ και οι εκτιμήσεις που γίνονται, είναι πως θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μπέντο.

Διαβάστε επίσης

Το... ατελείωτο ταξίδι προς την Αστάνα (vid)

Το... ατελείωτο ταξίδι προς την Αστάνα (vid)

Το ταξίδι για την Αστάνα ήταν μακρύ. Ατελείωτο. Πέντε ώρες πετούσε η αποστολή του Ολυμπιακού και στο βίντεο του Olympiacos TV θα μπορέσετε να δείτε τι έγινε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σε ρυθμούς Europa ο Γιαννιώτας (pic)

Σε ρυθμούς Europa ο Γιαννιώτας (pic)

Έτοιμος για το παιχνίδι με την Γιανγκ Μπόις είναι ο άσος του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μία φωτογραφία από το ματς της Ελβετίας.