Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αλλαγές απέναντι στη Σπάρτη

Με αλλαγές απέναντι στη Σπάρτη
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 - 14:16

Έπειτα από την σπουδαία νίκη που πήρε ο Θρύλος μέσα στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, αποδεικνύοντας πως είναι το αφεντικό του πρωταθλήματος, θέλει να κάνει το ίδιο και με το Κύπελλο Ελλάδας, όπου αντιμετωπίζει σήμερα την Σπάρτη.

Ο Πάουλο Μπέντο και οι παίκτες του, θέλουν να πετύχουν την 3η συνεχόμενη νίκη τους εντός συνόρων, με τον Πορτογάλο όμως, να σκέφτεται να παρατάξει μία διαφορετική 11άδα, κάτι που πράττει μέχρι στιγμής σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Μπέντο αναμένεται να ξεκινήσει με τον Χουτεσιώτη κάτω από τα γκολπόστ του Θρύλου, με τον Έλληνα πορτιέρο να έχει την εξής αμυντική τετράδα μπροστά του (από τα δεξιά προς τα αριστερά): Ρέτσος, Βιάνα, Μποτία, Ντε λα Μπέγια.

Ο Καμπιάσο με τον Μπουχαλάκη, φαίνεται πως θα καλύψουν τις δύο θέσεις στα χαφ, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Τσόρι. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Μανθάτης, αριστερά ο Μάριν και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρντόσο.

Διαβάστε επίσης

Sold out για…. τον Θρύλο!

Sold out για…. τον Θρύλο!

Με αφορμή την παρουσία του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Σπάρτης, στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην τοπική ομάδα, οι κάτοικοι της περιοχής εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια.