Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν κοροϊδεύεις άλλο ρε ΝΙΑΟΥ...

Δεν κοροϊδεύεις άλλο ρε ΝΙΑΟΥ...
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 - 17:56

Επίσκεψη στην ΚΕΔ και... φωνούλες από τον γιαλαντζί σωτήρα του ποδοσφαίρου (γελάνε και οι τίγρεις στην ζούγκλα) στα γραφεία της ΕΠΟ για... λαϊκή κατανάλωση και όχι επί της ουσίας! Ε έτσι είναι. Πως θα δικαιολογήσει ο ΝΙΑΟΥ τις συνεχιζόμενες φάπες; Ελάτε τώρα, μην μας πείτε ότι υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος της ΑΕΚ που να πιστεύει ότι ο καλοκαιρινός αποκλεισμός από την Ευρώπη και το -11 στο Πρωτάθλημα (που στην πραγματικότητα είναι -12 μετά το 3-0 του Θρύλου στο Καραϊσκάκης) οφείλεται στον... Κωσταρά! Τον βοηθό που έβαλαν λυτούς και δεμένους να παίξει τον τελικό παρωδία, στον οποίο πάντως ο Κωσταράς δικαίωσε την επιμονή τους...

Η αλήθεια δεν κρύβεται όμως. Όταν κοροιδεύεις τον κόσμο και νομίζεις ότι θα πάρεις πρωτάθλημα με τον Πλατέλα και τον Αραβίδη, δεν μπορεί, θα έρθει να σε βρεί η αλήθεια.

Όσο κι αν δουλεύουν στο φουλ τα συστήματα των Παπασταμάτηδων, των Γιαννάκηδων Παπαδόπουλων και όλων των υπολοίπων! Και όσο και αν έχεις πιάσει κώτσο και μερικούς Πόντιους φίλους σου, τον κόσμο, το απλό φίλαθλο δεν μπορείς να τον πιάσεις κώτσο γιατί βλέπει!

Βλέπει ότι ο Μαραντόνα... Μπακασέτας εξαφανίστηκε. Ότι παίζεις με τον Πέκχαρτ και τον Αραβίδη. Με κάποιους βετεράνους και κάποιας αμφίβολης αξίας παίκτες. Έχεις βέβαια την καθόλου αμφίβολη βοήθεια «μεσαίων» και πλάγιων, αλλά αποδείχτηκε ότι ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.

Όχι δεν έφταιγε ο Κετσπάγια που δήλωσε και ο ίδιος πρόσφατα πόσο λυπάται για την κατάντια της ΑΕΚ και για το πως διοικείται (και να δούμε πως θα πάρει τα λεφτά του).

Όχι δε φταίει ο Μοράις που τον ανακάλυψαν στα βάθη της Ανατολής και τον βάφτισαν προπονητή.

Φταίει που ο ΝΙΑΟΥ είναι από τη φύση του Γ’ Εθνική. Μάλλον δεν ήταν σύμπτωση που με δική του εντολή έπεσε η ομάδα του εκεί και θα της μείνει ΑΙΩΝΙΟ στίγμα!

Δεν το λέμε εμείς. Το λέει ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Βαρέθηκε ο κόσμος της ΑΕΚ μετά από κάθε φάπα στο γήπεδο να ακούει για την «Αγιά Σοφιά» που είναι μια ανάσα από το να μπουν οι μπουλντόζες (αλήθεια πόσα χρόνια θα τρώνε ακόμα το σανό με το τζάμπα χαμάμ)... Εντάξει, το έβγαλαν και σήμερα από το συρτάρι το μακετάκι, αλλά κούρασε. Οπότε, για να κοροϊδέψει τον κόσμο του που πλέον δεν πατάει στο κρύο και άδειο ΟΑΚΑ έκανε και το «ντου»... Γιατί; Για να μαλώσει τα δικά του παιδιά; Γελάει όλος ο κόσμος. Και η Αγιά Σοφιά μαζί...

Διαβάστε επίσης

Ξανά για Ντόλι

Ξανά για Ντόλι

Οι Αιγύπτιοι γράφουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη πληρώσει την ρήτρα του νεαρού εξτρέμ, η οποία ανέρχεται στα 750.000 ευρώ.

Αυτοσαρκάζεται ο «Τζόλε» (pic)

Αυτοσαρκάζεται ο «Τζόλε» (pic)

Ο πρώην αρχηγός του Θρύλου ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media που όπως έδειξε και ο ίδιος με τα emoticon που χρησιμοποίησε, «έκλαψε» από τα γέλια.