Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάρκο Σίλβα για Κορίνθιανς

Μάρκο Σίλβα για Κορίνθιανς
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 - 18:45

Ο Μάρκο Σίλβα το καλοκαίρι αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού και από τότε αναζητά την επόμενη ομάδα του. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους αυτή δεν αποκλείεται να είναι η Κορίνθιανς, η οποία ψάχνει προπονητή και το όνομα του Πορτογάλου βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της.

Η ομάδα του Σάο Πάολο καλοβλέπει την περίπτωση του Ιβηρα τεχνικού, ο οποίος όμως δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Οι Λατινοαμερικάνοι αναφέρουν ότι ψηλά στη λίστα της Κορίνθιανς βρίσκεται και ο 57χρονος Κολομβιανός Ρεϊνάλντο Ρουέδα, ο οποίος όμως θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί 3-4 μήνες για ανάρρωση πλήρως. Γι’ αυτό και προκρίνεται η περίπτωση του Μάρκο Σίλβα.

Διαβάστε επίσης

Τώρα… ΑΡΧΙΝΑΕΙ το καλό!

Τώρα… ΑΡΧΙΝΑΕΙ το καλό!

Ο Θανάσης Φουσκίδης γράφει για το ηχηρό χαστούκι από τη Δικαιοσύνη στη δημοσιογραφική εγκληματική οργάνωση της «εξυγίανσης», τα άψογα ελληνικά του Μελισσανίδη και τα ξεπερασμένα, φθηνά κολπάκια.

Φήμες χωρίς επιβεβαίωση για Αβραάμ

Φήμες χωρίς επιβεβαίωση για Αβραάμ

Όπως και στα τέλη Αυγούστου, έτσι και τώρα, υπάρχει φημολογία περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον πρώην στόπερ της ομάδας, χωρίς ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν επιβεβαιώσει κάτι, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ».