Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γρανάδα, Μπέτις και Ντεπορτίβο ενδιαφέρονται για τον Σιόβα»

«Γρανάδα, Μπέτις και Ντεπορτίβο ενδιαφέρονται για τον Σιόβα»
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 - 22:09

Τα ονόματα των τριών ομάδων από την Ισπανία, οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Λουίς Μόρα.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena Ser», ανέφερε ότι οι Γρανάδα, Μπέτις και Ντεπορτίβο ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού.

«Γρανάδα, Μπέτις και Ντέπορ ενδιαφέρονται για τον Σιόβα, τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού. Η Μπέτις τον ήθελε και το καλοκαίρι, αλλά έμεινε στην Ελλάδα. Εκεί γνώρισε τον Βίκτορ Σάντσεθ, που τον ζητά ως προπονητής της Μπέτις. Η Ντεπορτίβο θα ενδιαφερθεί αν αποχωρήσει ο Αρίμπας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Ηττα για την Οσμανλισπόρ

Ηττα για την Οσμανλισπόρ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Σανλιούρφασπορ, για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του τουρκικού Κυπέλλου

«Στηρίζουμε την προσπάθεια» (vid)

«Στηρίζουμε την προσπάθεια» (vid)

Η Κ16 του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό», με τον Τάσο Πάντο να δηλώνει ότι η Ακαδημία του Θρύλου στηρίζει με όλες τις δυνάμεις την προσπάθεια της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Τώρα… ΑΡΧΙΝΑΕΙ το καλό!

Τώρα… ΑΡΧΙΝΑΕΙ το καλό!

Ο Θανάσης Φουσκίδης γράφει για το ηχηρό χαστούκι από τη Δικαιοσύνη στη δημοσιογραφική εγκληματική οργάνωση της «εξυγίανσης», τα άψογα ελληνικά του Μελισσανίδη και τα ξεπερασμένα, φθηνά κολπάκια.