Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αργεί» του Ντόλι

«Αργεί» του Ντόλι
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 - 22:11

Σε διαμάχη με την ομάδα του, τη Μαμέλοντι Σαντάουνς βρίσκεται ο Κίγκαν Ντόλι, ο οποίος είδε την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Νοτίου Αφρικής να τάσσεται υπέρ του συλλόγου του, κάτι που σημαίνει πως η ρήτρα αποδέσμευσής του σε περίπτωση που έρθει προσφορά από ευρωπαϊκή ομάδα, είναι υψηλότερη από ό,τι γράφει το συμβόλαιο, καίτοι πως όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να δώσει περισσότερα χρήματα.

Από εκεί και πέρα, όπως γράφει η ιστοσελίδα sport24.co.za, οι εκπρόσωποι του Ντόλι, μάλλον θα προσφύγουν στη FIFA για να λυθεί το θέμα. Όλα αυτά, όμως, και εφόσον ευσταθεί το δημοσίευμα, σημαίνουν πως η μεταγραφή του στη Μονπελιέ ή στον... Ολυμπιακό θα αργήσει να γίνει.

Με λίγα λόγια, θα υπάρξει καθυστέρηση σε όποια ομάδα και να αποφασίσει να πάει ο Ντόλι. Αν και για... άγνωστους λόγους, η τοπική έκδοση της TMG Sport δίνει προβάδισμα στη Μονπελιέ και όχι στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Όλους θα τους... πατάει!

Όλους θα τους... πατάει!

Μεγάλη και μάγκικη η ανατροπή του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, που έδειξε σε όλους πως είναι πολύ σκληρός για να... πεθάνει.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Μετά την ολοκλήρωση της 1ης εξ αναβολής αγωνιστικής της Super League και τον ήττα του ΠΑΟ από τον Πλατανιά, ο Θρύλος βρίσκεται στο +12 από τους «πράσινους», στο +13 από την Κούλα και στο +14 από τον ΜΠΑΟΚ.

Το προμελετημένο έγκλημα... δεν θα τους κάτσει

Το προμελετημένο έγκλημα... δεν θα τους κάτσει

Ο Θανάσης Φουσκίδης γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» για τον Ολυμπιακό, που για μια ακόμη φορά έδειξε στους άλλους την πραγματική έννοια του «να φτιάχνεις ομάδα για να κερδίζεις και τη διαιτησία».