Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να γίνω ο… περσινός Πάρντο»

«Να γίνω ο… περσινός Πάρντο»
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 - 10:11

Ένας δανεισμός που αναμενόταν τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί σήμερα. Φυσικά και αναφερόμαστε στον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος έφτασε χθες στο βράδυ στην Γαλλία και σήμερα θα υπογράψει τον δανεισμό του στη Ναντ για τους επόμενους 6 μήνες.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ δίνεται από τον Ολυμπιακό ώστε να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στη νέα του ομάδα.

Ο 26χρονος παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις, σχετικά με τη νέα εμπειρία που διαγράφεται μπροστά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στη Ναντ. Δεν έχω παίξει πολύ από την αρχή της σεζόν. Αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για μένα, που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Ναντ με τόσους πολλούς θαυμαστές».

Ο Πάρντο αναφέρθηκε και στον Κριστιάν Καρεμπέ: «Ο Κριστιάν Καρεμπέ με ενθάρρυνε να υπογράψω. Πάντα με υποστήριζε».

Για τον προπονητή του, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, είπε: «Τον γνωρίζω από το πέρασμά μου από την Μπράγκα. Είναι ένας καλός προπονητής με μεγάλη ποιότητα. Η παρουσία του μέτρησε στην επιλογή μου».

Τέλος, μίλησε για τους στόχους που θέλει να πετύχει με τη Ναντ: «Είναι μία νέα πρόκληση για μένα και μία πραγματική ευκαιρία να γίνω ο Φελίπε Πάρντο που ήμουν στο Champions League πέρυσι με τον Ολυμπιακό. Θέλω να δείξω στους ανθρώπους το επίπεδό μου. Να παίξω, να σκοράρω, να δώσω ασίστ. Θα δώσω τα πάντα, όπως έκανα πάντα για να βοηθήσω τη Ναντ να φτάσει σε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα. Είναι ένα ομοιογενές πρωτάθλημα, με καλή ποιότητα και μεγάλα κλαμπ».

Διαβάστε επίσης

Μόνο για τον Θρύλο ο Πιέρος!

Μόνο για τον Θρύλο ο Πιέρος!

Σύμφωνα με έγκυρα ρεπορτάζ από την Κύπρο και όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ αν έρθει στην Ελλάδα, θα το κάνει μόνο για τον Ολυμπιακό.

Στο νοσοκομείο o Πελέ

Στο νοσοκομείο o Πελέ

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που τώρα αγωνίζεται στην Ανόρθωση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρνακας, μετά από δυσφορία που αισθάνθηκε στο στήθος.