Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάθος: λέξη… Ολυμπιακή! (pic)

Πάθος: λέξη… Ολυμπιακή! (pic)
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 - 13:59

Αυτό που χαρακτηρίζει τον κόσμο και τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι το πάθος. Σε όποιο άθλημα και αν ανήκουν.

Αυτό αντικατοπτρίζεται κάθε φορά μέσα στο γήπεδο, με τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου να δίνουν και τη… ψυχή τους για να κερδίσει η ομάδα.

Τελευταίο τρανό παράδειγμα αποτελεί η ανατροπή με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι μπροστά στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε μία φωτογραφία του Αλμπέρτο Μποτία στα social media, στην οποία φαίνεται το τεράστιο πάθος που βγάζει ο Ισπανός, αλλά και όλοι οι παίκτες του Θρύλου, όποτε φοράνε τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος.

Διαβάστε επίσης

«Βράχος» ο Λούκα!

«Βράχος» ο Λούκα!

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του διανύει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έχει πετύχει μάλιστα 5 γκολ και έχει δώσει και 1 ασίστ.

«Καλύτεροι και δίκαια πρώτοι»

«Καλύτεροι και δίκαια πρώτοι»

Ο Μάρκο Μάριν μίλησε αποκλειστικά στον «ΓΑΥΡΟ» - «Δουλεύω για την ομάδα» τόνισε ο Γερμανός άσος - Τι λέει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το +12.

Και στα εισιτήρια πλάκα σας κάνει ο Θρύλος!

Και στα εισιτήρια πλάκα σας κάνει ο Θρύλος!

Η διαφορά του Ολυμπιακού από τους «συμμάχους» φαίνεται όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός αυτού. Ακόμη και στον κόσμο που πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε σχέση με τα… δικά τους.

Μόνο για τον Θρύλο ο Πιέρος!

Μόνο για τον Θρύλο ο Πιέρος!

Σύμφωνα με έγκυρα ρεπορτάζ από την Κύπρο και όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ αν έρθει στην Ελλάδα, θα το κάνει μόνο για τον Ολυμπιακό.