Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βράχος» ο Λούκα!

«Βράχος» ο Λούκα!
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 - 16:08

Ο πρώτος αρχηγός του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και όπως έχει αποδείξει με τις φετινές του εμφανίσεις το... τιμάει και με το παραπάνω το περιβραχιόνιο.

Και αυτό γιατί διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ενώ την έχει συνδυάσει με 5 γκολ και 1 ασίστ. Δεν είναι μόνο αυτό φυσικά, αλλά η συνολική εικόνα που παρουσιάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αρχηγός με τα όλα του ο Σέρβος μέσος.

Τα γκολ που έχει πετύχει μάλιστα, έδωσαν βαθμούς στον Θρύλο, αλλά ήταν και όμορφα σε εκτέλεση. Να υπενθυμίσουμε πως ο «Μίλι» είχε «γράψει» το 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ακόμη, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχει πετύχει και δύο γκολ με απ’ ευθείας εκτελέσεις φάουλ κόντρα σε Πανιώνιο και Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης

«Καλύτεροι και δίκαια πρώτοι»

«Καλύτεροι και δίκαια πρώτοι»

Ο Μάρκο Μάριν μίλησε αποκλειστικά στον «ΓΑΥΡΟ» - «Δουλεύω για την ομάδα» τόνισε ο Γερμανός άσος - Τι λέει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το +12.

Πάθος: λέξη… Ολυμπιακή! (pic)

Πάθος: λέξη… Ολυμπιακή! (pic)

Μία φωτογραφία του Αλμπέρτο Μποτία δημοσίευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media, στην οποία φαίνεται το τεράστιο πάθος που βγάζει ο Ισπανός, αλλά και όλοι οι παίκτες του Θρύλου, όποτε φοράνε την «ερυθρόλευκη».

Και στα εισιτήρια πλάκα σας κάνει ο Θρύλος!

Και στα εισιτήρια πλάκα σας κάνει ο Θρύλος!

Η διαφορά του Ολυμπιακού από τους «συμμάχους» φαίνεται όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός αυτού. Ακόμη και στον κόσμο που πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε σχέση με τα… δικά τους.