Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δανεικός στη Ναντ ο Πάρντο (pic)

Δανεικός στη Ναντ ο Πάρντο (pic)
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 - 10:14

Στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Ναντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως μάλιστα αναφέρει η ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας, στη συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ μάλιστα φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της Ναντ, η οποία στην ανακοίνωσή της αναφέρει όσα έχει πετύχει ο Λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός στην καριέρα του.

Λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε και από τον Ολυμπιακό ο δανεισμός του Φελίπε Πάρντο στην Ναντ. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Φελίπε Πάρντο, στη γαλλική Ναντ», ανέφερε χαρακτηριστικά η «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση.

Ο Φελίπε Πάρντο κατά την παρουσίασή του δήλωσε: «Η Ναντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, είναι πολύ χαρούμενος. Θα δουλέψω με έναν προπονητή που γνωρίζω καλά. Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη αυτή που αναλαμβάνω και το γνωρίζω απόλυτα. Γιατί είναι ευθύνη; Θέλω να ξαναγίνω ο παίκτης που ήμουν. Να αποδείξω πράγματα στον εαυτό μου. Είμαι ένας εκρηκτικός παίκτης, που χρησιμοποιώ και τα δύο μου πόδια. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην θέση που της αξίζει, γιατί η θέση που έχει τώρα δεν είναι αντιπροσωπευτική. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή και είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει. Ήξερα την ομάδα πριν έρθω εδώ: ο Γέπες μου έχει πει ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την καριέρα μου. Στην Κολομβία η Ναντ θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες της Γαλλίας. Έχω δείξει ότι είμαι καλός τεχνίτης. Το έχω δείξει τόσο στην Πορτογαλία, όσο και στο Champions League», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Ναντ, Φρανκ Κιτά, ευχαρίστησε τον σύμβουλος στρατηγικής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ, για τη συμβολή του στο δανεισμό του Πάρντο: «Ο Καρεμπέ μας βοήθησε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Ο Πάρντο ενδεχομένως να αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην Τουλούζ. Είναι μια θέση που χρειαζόμασταν ενίσχυση: το είχε πει και ο προπονητής. Ανήκει στην ομάδα μας για έξι μήνες και υπάρχει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Τον ήθελε πολύ ο προπονητής μας και έτσι... γκαζώσαμε τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσουμε. Είμαστε χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Πάρντο».

Τέλος, ο προπονητής της Ναντ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ανέφερε: «Όταν πήγε στην Μπράγκα, δεν ήταν εύκολο για εκείνον. Ο Φελίπε Πάρντο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει στην Πόρτο ή την Μπενφίκα. Είναι ένας παίκτης με χαρακτηριστικά πολύ σημαντικά για την ομάδα, κυρίως όσον αφορά στην ταχύτητα του. Στη Γαλλία πολλά στηρίζονται στις φυσικές δυνάμεις. Ο Πάρντο έχει αυτό το χαρακτηριστικό, όπως επίσης την ταχύτητα και την τεχνική. Είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον παίκτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε, τώρα πρέπει απλά να δουλέψει για να γίνει ο παίκτης που ήταν».

Διαβάστε επίσης

Υπέγραψε στην Χόνβεντ ο Λάτσκο

Υπέγραψε στην Χόνβεντ ο Λάτσκο

Δανεικός για 6 μήνες παραχωρήθηκε στην ομάδα της Βουδαπέστης ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού από την Πάξι στην οποία ανήκει.

Αυτή είναι η εξυγίανσή σας;

Αυτή είναι η εξυγίανσή σας;

Ο βοηθός Γιώργος Πασχάλης έκοψε με ανύπαρκτο offside τον Μάρκος Πάουλο του Παναιτωλικού, ο οποίος έβγαινε απέναντι από τον Γλύκο. Θα γράψουν τίποτα οι «αντικειμενικοί» για το νέο διαιτητικό δώρο στον ΠΑΟΚ;