Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλύτεροι και δίκαια πρώτοι»

«Καλύτεροι και δίκαια πρώτοι»
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 - 17:54

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πέρασε ένα μεγάλο διάστημα που είχε μείνει εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο. Εγινε μεγάλη κουβέντα γύρω από το όνομά του και τώρα πλέον έχει επιστρέψει κανονικά και προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο μάλιστα έκρινε κιόλας με δικό του γκολ. Ο Μάρκο Μάριν, περί ου ο λόγος, ήταν βασικός και στο ματς με την Ξάνθη παίζοντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Μπέντο τον επιβράβευσε για την καλή του εικόνα στις προπονήσεις και φυσικά για την καλή του εικόνα στο ματς με τους Αρκάδες.

Ο Γερμανός έχει αποδείξει πολλάκις την ποιότητά του και, μιλώντας στον «ΓΑΥΡΟ», έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα τόσο για το μέλλον του όσο και για τη μάχη του πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ξάνθη ο Μάρκο Μάριν μίλησε αποκλειστικά στον «ΓΑΥΡΟ» και αναφέρθηκε πρώτα απ’ όλα στο ματς με τους ακρίτες: «Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη που μας φέρνει στην πρώτη θέση με μια σημαντική διαφορά από τον δεύτερο. Ημασταν καλύτεροι από την Ξάνθη και δίκαια πήραμε αυτή τη νίκη. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήταν αήττητη για έντεκα παιχνίδια. Εμείς από την αρχή ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο του ματς και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλές ευκαιρίες. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες».

Μετά και από αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός αύξησε κι άλλο τη διαφορά και άφησε στους δώδεκα βαθμούς πίσω του την Ξάνθη. Ο Μάριν, ωστόσο, δεν είναι υπέρ της άποψης ότι έχει τελειώσει η μάχη του πρωταθλήματος. «Δεν μπορείς να πεις ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Οι δώδεκα βαθμοί είναι πράγματι μια πολύ καλή διαφορά, αλλά υπάρχουν μπροστά μας αρκετά ματς και δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν πιστεύω ότι έχει τελειώσει τίποτα» ήταν τα λόγια του.

Οσον αφορά στον εαυτό του, ο Γερμανός άσος τονίζει ότι αισθάνεται πάρα πολύ καλά και πως αυτό που τον ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα είναι να δουλεύει σκληρά για το καλό της ομάδας του: «Αισθάνομαι πολύ καλά, πάρα πολύ καλά. Σε όλους τους ποδοσφαιριστές αρέσει να αγωνίζονται και εγώ δουλεύω σκληρά γι’ αυτό. Νομίζω ότι δίνω καλά πράγματα στην ομάδα όταν αγωνίζομαι και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω από εδώ και πέρα, να έχουμε έναν καλό έλεγχο των παιχνιδιών».

Διαβάστε επίσης

Αλλη μια απόδειξη ανωτερότητας

Αλλη μια απόδειξη ανωτερότητας

Ο Μπάμπης Χριστόγλου για την περίπτωση του Σισοκό και τονίζει ότι ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι είναι από 12 έως 17 βαθμούς μπροστά από τις ομάδες που τον απειλούσαν για να του πάρουν το πρωτάθλημα, πάει και παίρνει αριστερό μπακ από την Αγγλία.

«Βράχος» ο Λούκα!

«Βράχος» ο Λούκα!

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του διανύει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έχει πετύχει μάλιστα 5 γκολ και έχει δώσει και 1 ασίστ.

Πάθος: λέξη… Ολυμπιακή! (pic)

Πάθος: λέξη… Ολυμπιακή! (pic)

Μία φωτογραφία του Αλμπέρτο Μποτία δημοσίευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media, στην οποία φαίνεται το τεράστιο πάθος που βγάζει ο Ισπανός, αλλά και όλοι οι παίκτες του Θρύλου, όποτε φοράνε την «ερυθρόλευκη».