Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

«Στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 - 10:49

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της Μόναχο 1860 είναι ο Ίβιτσα Όλιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μπάγερν Μονάχου, Βόλφσμπουργκ, Αμβούργο, αλλά και στην εθνική ομάδα της Κροατίας.

Ο 36χρονος πλέον επιθετικός, παραχώρησε συνέντευξη σε γερμανική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Βίτορ Περέιρα, όταν ρωτήθηκε για την έλευσή του και ποιά είναι η πρώτη εντύπωση που έχει για εκείνον.

Ανάμεσα στα όσα είπε για τον Πορτογάλο τεχνικό, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη: «Έχει πολύ υψηλές προσδοκίες και αυτό είναι καλό. Ο Περέιρα απαιτεί υψηλή ταχύτητα στο παιχνίδι, σκληρή τακτική και καλή τεχνική με τη μπάλα. Αναρωτιέμαι βέβαια, πως ένας τόσο μεγάλος και έμπειρος προπονητής ήρθε στη Μόναχο 1860.

Όταν βλέπω πως έχει εργαστεί σε Φενέρμπαχτσε, Ολυμπιακό και Πόρτο που αυτά είναι στα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη. Αυτά τα κλαμπ είναι πάντα μέσα στις δύο πρώτες θέσεις στη χώρα τους και διαθέτουν διαφορετικό επίπεδο από τη Μόναχο 1860.

Ήμουν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από το ότι το τεχνικό τιμ ήξερε τα ονόματα των παικτών από την πρώτη κιόλας μέρα, και είμαστε 29 άτομα. Αυτό είναι σπουδαίο. Είναι πάντα εξαιρετικά προετοιμασμένοι».

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η εξυγίανσή σας;

Αυτή είναι η εξυγίανσή σας;

Ο βοηθός Γιώργος Πασχάλης έκοψε με ανύπαρκτο offside τον Μάρκος Πάουλο του Παναιτωλικού, ο οποίος έβγαινε απέναντι από τον Γλύκο. Θα γράψουν τίποτα οι «αντικειμενικοί» για το νέο διαιτητικό δώρο στον ΠΑΟΚ;

Υπέγραψε στην Χόνβεντ ο Λάτσκο

Υπέγραψε στην Χόνβεντ ο Λάτσκο

Δανεικός για 6 μήνες παραχωρήθηκε στην ομάδα της Βουδαπέστης ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού από την Πάξι στην οποία ανήκει.