Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή την εξυγίανση θέλουν!

Αυτή την εξυγίανση θέλουν!
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 - 15:43

Τον Πλατανιά αντιμετώπισε χθες ο ΠΑΟ στην άδεια φυσικά Λεωφόρο... Και κέρδισε με 2-1. Αλλά πώς κέρδισε είναι το θέμα. Σκάνδαλο το πέναλτι φάντασμα υπέρ του ΠΑΟ από τον Καραντώνη, που έκανε κι αυτός ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να κερδίσει ο ΠΑΟ και να μειώσει επιτέλους τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό.

Έναν Ολυμπιακός που κυνηγιέται αδυσώπητα από τη διαιτησία, που κάνει... αμάν να κερδίσει πέναλτι που είναι, με τους άλλους να κερδίζουν πέναλτι που δεν είναι. Απλά τα πράγματα. Αυτό θέλουν για το... νέο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να αδικείται ο Ολυμπιακός κι εκείνοι να ευνοούνται.

Αυτή την εξυγίανση θέλουν να φέρουν και ήδη έχουμε δει όλοι μας τα μηνύματα τα οποία έρχονται. Έχει αποδειχτεί πλέον πώς προσπαθούν να «χτυπήσουν» τον Ολυμπιακό, αλλά να ξέρουν πως ο Θρύλος είναι πολύ σκληρός και ήδη αρκετούς βαθμούς μπροστά.

Διαβάστε επίσης

Εμπύρετος ο Λεάλι

Εμπύρετος ο Λεάλι

Αφού κατέβασε τα ρολά στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στη βροχή, ο Ιταλός πορτιέρο θα χάσει το ματς με την Ξάνθη, καθώς «ψήνεται» στον πυρετό.

Πότε θα φύγεις δεν μας είπες Μανόλο!

Πότε θα φύγεις δεν μας είπες Μανόλο!

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου όντας τεχνικός της ομάδας... κάποιου ιδιοκτήτη παραχώρησε ο Χιμένεθ. Άντε ρε Μανόλο, καλωσόρισες... Και πότε με το καλό είπαμε ότι θα φύγεις;