Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόψτε τους τη... γλώσσα!

Κόψτε τους τη... γλώσσα!
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 - 09:47

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την άδικη, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, ισοπαλία με την Οσμανλισπόρ στον πρώτο αγώνα για το Europa League. Πλέον, επικεντρώνεται στο ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια θα κοιτάξει ξανά την επαναληπτική ευρωπαϊκή ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία.

Οι «ερυθρόλευκοι» προς το παρών εστιάζουν όμως στο ματς με την ΑΕΚ και θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Στον πρώτο γύρο μέσα στον Ναό ο Θρύλος τους είχε ρίξει μία ξεγυρισμένη… φάπα, νικώντας τους άνετα και εύκολα με 3-0 και θέλει να κάνει το ίδιο και μέσα στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο θα βρουν απέναντί τους μια διαφορετική ομάδα, με τον προπονητή της εξάρας Μανόλο Χιμένεθ να έχει αναλάβει πλέον τη θέση του προπονητή στην ΑΕΚ. Ο Θρύλος θα πρέπει να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να μην πέσει στην παγίδα που θα στήσουν οι προκλητικοί γηπεδούχοι, προκειμένου να πάρει μια ακόμα νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ και να τους κόψει ξανά τη γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Με Αδάνασπορ η Οσμανλισπόρ

Με Αδάνασπορ η Οσμανλισπόρ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League αγωνίζεται την Κυριακή στις 14:30 στην έδρα της Αδάνασπορ για την 21η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος

«Θα παίξω με την ΑΕΚ»

«Θα παίξω με την ΑΕΚ»

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι παραχώρησε συνέντευξη σε ξένο μέσο και ανέφερε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως έχει μείνει ικανοποιημένος από την πορεία του στον Ολυμπιακό και τη ζωή στην Ελλάδα.