Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμυθιάζονται μόνοι τους!

Παραμυθιάζονται μόνοι τους!
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 - 10:50

Κάθε χρόνο στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Το μόνο που θέλουν είναι να κερδίσουν τον Θρύλο. Όμως, τις περισσότερες φορές η ομαδούλα του Μελισσανίδη τρώει ξεγυρισμένες σφαλιάρες, όπως έγινε και στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Ο Θρύλος τους έκανε… κόσκινο και με τρία μπαλάκια τους έδειξε για μια ακόμα φορά ποιος είναι το αφεντικό. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος.

Παρόλα αυτά για ακόμα μια φορά παραμυθιάζονται μόνοι τους και είναι δεδομένοι πως ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν τις δηλώσεις που κάνουν. Δεν μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό και το γνωρίζουν καλά. Παραμυθιάζονται μόνοι τους, αλλά ο Θρύλος θα τους προσγειώσει στην σκληρή πραγματικότητα. Η διαφορά των 21 πόντων που έχει ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Κάντε λίγο υπομονή και την Κυριακή το βράδυ ο Ολυμπιακός θα σας περιποιηθεί για μια ακόμα φορά!

Διαβάστε επίσης

«Θα παίξω με την ΑΕΚ»

«Θα παίξω με την ΑΕΚ»

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι παραχώρησε συνέντευξη σε ξένο μέσο και ανέφερε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως έχει μείνει ικανοποιημένος από την πορεία του στον Ολυμπιακό και τη ζωή στην Ελλάδα.