Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδωμένοι οι Δημητριάδης και Γιαννίσης στα αποδυτήρια των διαιτητών»

«Κλειδωμένοι οι Δημητριάδης και Γιαννίσης στα αποδυτήρια των διαιτητών»
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 - 14:04

Απίστευτες καταγγελίες έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός όταν τελείωσε τις δηλώσεις του πήγε μαζί με τον παρατηρητή της Σούπερ Λίγκας στα αποδυτήρια των διαιτητών, όπου βρισκόντουσαν κλειδωμένοι δύο παράγοντες της ΑΕΚ!

Ο λόγος για τον υπεύθυνο λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη και τον επιμελητή της ΑΕΚ, Βαγγέλη Γιαννίση, με τον παράγοντα του Ολυμπιακού να ρωτάει τον Σταύρο Μάνταλο τι ακριβώς κάνουν οι συγκεκριμένοι μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών. Ο ρέφερι από την Καβάλα γύρισε και απάντησε στον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού ότι: «Ηρθαν να μας δώσουν τα δώρα μας». Ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του τόνισε ότι «προφανώς εννοούσε τα σημαιάκια κτλ», όμως αναρωτήθηκε για πολλοστή φορά «πως γίνεται να είναι κλειδωμένοι εκεί μέσα;». Παράλληλα, τόνισε ότι ο Μάνταλος θα πρέπει να διαγραφεί.

Σύμφωνα μάλιστα με τις καταγγελίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι δύο παράγοντες της ΑΕΚ ήταν μέσα χωρίς τον παρατηρητή της διαιτησίας! Θα γράψουν τίποτα οι… αντικειμενικοί γι’ αυτό το συμβάν; Γιατί κάποιοι άλλοι όταν πήγαιναν να δώσουν συγχαρητήρια στους διαιτητές τους τραβούσαν στα δικαστήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

«Όταν έφυγα από εσάς πήγα μαζί με τον παρατηρητή της Σούπερ Λίγκας στα αποδυτήρια των διαιτητών για να δω τι έχουν γράψει στο φύλλο αγώνα. Εκεί βρήκα κλειδωμένους μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών τον Δημητριάδη, τον Γιαννίση και τον Μπίκα. Δύο παράγοντες της ΑΕΚ κλειδωμένους μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών. Ποιος ξέρει πόσες φορές μπήκαν αυτοί εκεί μέσα σήμερα; Αυτό είναι το χειρότερο που έχει συμβεί σήμερα, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, να μπαίνουν δύο παράγοντες μιας ομάδας κλειδωμένοι μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών. Τους το είπα ότι θα το πω στην τηλεόραση. Να το μάθει ο κόσμος. Καταπάτησαν τον ΚΑΠ. Αυτό είναι ντροπή και ξεφτίλα. Αυτό είναι το ελάχιστο που είπα. Αφήνω στην κρίση όλων των Ελλήνων φιλάθλων αυτά που γίνονται εδώ πέρα», τόνισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ξυπνήστε όλοι. Είναι ένα αίσχος αυτό που γίνεται εδώ. Θέλω να απευθυνθώ στους πατέρες της διαιτησίας, ιδιαιτέρως, ότι έχω 50 μάρτυρες γι’ αυτό που έγινε. Ηταν δύο παράγοντες της ΑΕΚ κλειδωμένοι στα αποδυτήρια των διαιτητών. Και εγώ που ξέρω αν αυτό δεν γινόταν συνέχεια, μετά τα σφυρίγματα του κύριου Μάνταλου; Μετά από αυτό πρέπει να τον διαγράψουν. Διαγραφή κατευθείαν. Να φύγουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχαν κοκκινίσει και κόντευαν να σκάσουν όλοι τους εκεί μέσα. Όταν ρώτησα τον Μάνταλο τι κάνουν αυτοί εδώ, μου απάντησε “ήρθαν να μας δώσουν τα δώρα μας”. Προφανώς εννοούσε τα σημαιάκια κτλ, αλλά πως γίνεται να είναι κλειδωμένοι εκεί μέσα;»

Νωρίτερα ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε δηλώσει: «Ας αρχίσουμε από την... υποδοχή στο ΟΑΚΑ. Καροτσάκι τον πήγαιναν τον Δουρέκα ο Δημητριάδης και οι άλλοι της ΑΕΚ στα αποδυτήρια. Είχαν δημιουργήσει ένα τείχος έξω από αυτά. Είναι ντροπή όλα αυτά. Πήγαμε να δείξουμε τις φανέλες στον διαιτητή και δεν μας άφηναν. Φτάσαμε στο σημείο να πούμε στους διαιτητές, όποιος θέλει να έρθει στα αποδυτήριά μας για να δει ό,τι ήθελε. Και δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να κάνει κάτι για όλο αυτό το σκηνικό. Και όχι μόνο! Σπρώχνοντας τους πήγαν τους διαιτητές μέσα στη φυσούνα. Αυτά δεν γίνονται πουθενά! Βλέπω τον κ. Μάνταλο από την αρχή. Φάουλ πάνω στον Φορτούνη, όχι ένα, δεν έδινε τίποτα. Είναι πράγματα φοβερά. Είχαμε φάση που ήταν 4 μέτρα οφ σάιντ! Πάει να σηκώσει το σημαιάκι ο επόπτης, ο διαιτητής του έκανε νόημα να την κρατήσει κάτω τη σημαία! Τι άλλος να πειΕχετε ξαναδεί βοηθό να κάνει κάτω τη σημαία; Ηταν και ο κύριος Καραπαπάς και είδε που έκανε κάτω τη σημαία. Τα έχετε ξαναδεί αυτά; Εγώ τον Μάνταλο δεν τον ήθελα. Τον είχαμε και στην Ξάνθη. Κερδίσαμε 2-0 και έπαιζε 90-10 εναντίον μας. Δεν μας έδωσε πέναλτι. Δεν ήθελα τον Καλογερόπουλο, αλλά ούτε και τον Σιδηρόπουλο. Αυτοί οι κύριοι που ασχολούνται με τη διαιτησία, Τριτσώνης και Κουκουλάκης, ξέρω την πορεία τους, ξέρω τα πάντα. Εχω ολόκληρους φακέλους. Όταν έρθει η ώρα θα έχω να τους πω τι έκαναν. Εχω σε βίντεο όλα τα ματς του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μάνταλος απέβαλε τον Μοντέστο. Μίλαγε με τον τέταρτο και ήρθε και του είπε έξω εσύ. Αυτός δεν είναι διαιτητής, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε.

Και στη συνέχεια επισήμανε: «Στο ημίχρονο κατεβαίνω για να πάω στα αποδυτήρια και λέω, αφού είδα προηγουμένως ότι ο Δημητριάδης και οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαιναν καροτσάκι τον διαιτητή, ότι αυτά που γίνονται εδώ είναι ξεφτίλα. Εννοούσα την περιραίουσα ατμόσφαιρα. Ηταν δραματικό. Να τον πηγαίνουν καροτσάκι. Δεν είπα το όνομά του. Πάω στα αποδυτήρια μας και ήταν έξω ο παρατηρητής της Σούπερ Λίγκας και μπορεί να το επιβεβαιώσει. Βγαίνοντας έξω μου είπαν ότι αποβλήθηκα. Για να με αποβάλουν να μου το πει ο ίδιος, τους απάντησα. Οχι να πάει στα αποδυτήρια και να σκεφτεί μετά ότι τον προσέβαλα με αυτά τα λόγια. Ότι λέω εγώ είμαι σαφής. Είμαι σαφέστατος. Εφυγε ο Μοντέστο, έφυγα εγώ, λέω εντάξει ποιον άλλον θα βγάλει; Τρίτωσε το κακό με τον Μποτία. Γίνεται ένα καραμπινάτο πέναλτι, είδατε κανέναν να μιλήσει; Καραμπινάτο. Τι άλλο έπρεπε να κάνει αυτός ο άνθρωπος; Εγώ συνηθίζω να δίνω συγχαρητήρια. Σήμερα δεν δίνω τίποτα. Είναι ντροπή. Αυτούς τους διαιτητές πρέπει να τους συμμαζέψουν. Είναι ντροπή, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα σβήσει με αυτές τις διαιτησίες. Για εμάς είναι σαν μην έγινε αυτό το παιχνίδι. Να έχει κύριο ρόλο ο διαιτητής δεν το δέχομαι».

Διαβάστε επίσης

Μόκο για το πέναλτι στον Μποτία

Μόκο για το πέναλτι στον Μποτία

Επειδή γράφουμε πως οι μάσκες έχουν πέσει, καμία μα καμία απολύτως αντίδραση δεν υπάρχει από τους «αντικειμενικούς» για το πέναλτι στον Ισπανό στόπερ.