Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αισθητά βελτιωμένος!

Αισθητά βελτιωμένος!
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 - 12:58

Την Μπεσίκτας αντιμετώπισε στον Ναό ο Ολυμπιακός την Πέμπτη το βράδυ και η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην ήρθε το καλό αποτέλεσμα, αλλά το 1-1 του αφήνει πιθανότητες για τη ρεβάνς. Οι Πειραιώτες ήταν αισθητά βελτιωμένοι στο παιχνίδι τους και μπόρεσαν να προηγηθούν με την γκολάρα του Καμπιάσο, που τόσο έλειψε από τον Θρύλο.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο Α' μέρος και μπορεί στο Β' να ανέβηκε η Μπεσίκτας, αλλά κανείς δεν μπορεί να περιμένει πως μέσα σε 2-3 μέρες θα γίνουν θαύματα. Ο Θρύλος έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο, του βγήκε σε αρκετές περιπτώσεις και πλέον, με τις παλιές συνήθειες να αλλάζουν, αυτή η εμφάνιση αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η ομάδα έδειξε αισθητά βελτιωμένη και μπορεί να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League στη ρεβάνς που θα γίνει στην Τουρκία σε μερικές ημέρες από σήμερα. Θετικό λοιπόν το πρώτο δείγμα του Ολυμπιακού του Βασίλη Βούζα, που μπορεί στην Τουρκία να πάρει αυτό που θέλει.

Διαβάστε επίσης

Πόσο μας έλειψες...

Πόσο μας έλειψες...

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο «κατέθεσε» την ψυχή του στο γήπεδο, στον αγώνα με την Μπεσίκτας και έδειξε πόσο πολύτιμο είναι να έχεις στην 11άδα σου, παίκτη που έχει κατακτήσει το Champions League.

92 ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΥΛΟΣ!

92 ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΥΛΟΣ!

Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, σήμερα (10/03/2017) κλείνει 92 χρόνια ζωής, επιτυχιών και ένδοξης ιστορίας!

Όπως η Φενέρμπαχτσε

Όπως η Φενέρμπαχτσε

Μέχρι στιγμής, η ομάδα της Μπεσίκτας έχει δώσει 19 εντός έδρας παιχνίδια και έχει μία ήττα. Αυτή από τη Φενέρμπαχτσε για το Κύπελλο.