Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σύμβολο του Πειραιά και της χώρας»

«Σύμβολο του Πειραιά και της χώρας»
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 - 14:10

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς. Συμπληρώνει τα 92α γενέθλιά του και όλοι οι επιφανείς άνθρωποι, έχουν αναφερθεί σε αυτή τη σημαντική ημερομηνία.

Σειρά, πήρε λοιπόν και ο Δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, που χαρακτήρισε τον σύλλογο, σύμβολο του Πειραιά και της Ελλάδας ολόκληρης, προτρέποντας από εκεί και πέρα, όλους όσους ασχολούνται με αυτόν, να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Πειραιά...

92 χρόνια πριν, γεννήθηκε στην πόλη μας ένας αθλητικός Θρύλος που γρήγορα εξελίχθηκε σε σύμβολο για τον Πειραιά και εκατομμύρια φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα. Που πρεσβέυει την πόλη μας σε ολόκληρο τον κόσμο και την στηρίζει με το κοινωνικό του έργο. Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό και εύχομαι να συνεχίσει να μας προσφέρει αμέτρητες στιγμές υπερηφάνειας.

Διαβάστε επίσης

Πόσο μας έλειψες...

Πόσο μας έλειψες...

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο «κατέθεσε» την ψυχή του στο γήπεδο, στον αγώνα με την Μπεσίκτας και έδειξε πόσο πολύτιμο είναι να έχεις στην 11άδα σου, παίκτη που έχει κατακτήσει το Champions League.

Ο Ολυμπιακός, μπορεί!

Ο Ολυμπιακός, μπορεί!

Καλή η εμφάνιση του Ολυμπιακού στον αγώνα με αντίπαλο την Μπεσίκτας. Μπορεί να πάρει το καλό αποτέλεσμα στην Τουρκία.

Αισθητά βελτιωμένος!

Αισθητά βελτιωμένος!

Καλό ήταν το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έδειξε φανερά βελτιωμένος σε σχέση με πριν. Μια εμφάνιση που αφήνει αρκετές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

92 ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΥΛΟΣ!

92 ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΥΛΟΣ!

Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, σήμερα (10/03/2017) κλείνει 92 χρόνια ζωής, επιτυχιών και ένδοξης ιστορίας!