Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τσαμπουκά για το «διπλό» στην Λεωφόρο

Με τσαμπουκά για το «διπλό» στην Λεωφόρο
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 - 11:24

Μια ακόμα νίκη κόντρα στον αιώνιο… πελάτη του θέλει να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Live από το gavros.gr στις 19:30/NS1…

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους και είναι αποφασισμένοι τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να γεμίσουν με χαρά και περηφάνια τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Σεμπά στην συνδρομητική τηλεόραση, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Να δώσουμε τη ζωή μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Θρύλος στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε διαλύσει τον Παναθηναϊκό με 3-0. Ενα παιχνίδι στο οποίο είχε φανεί ξεκάθαρα η ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Το ίδιο επιθυμούν άπαντες να συμβεί και στο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Βούζας αναμένεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τον Ολυμπιακό. Μια από αυτές θα είναι κάτω από τα δοκάρια, καθώς τη θέση του Λεάλι θα πάρει ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί.

Την αποστολή του Θρύλου για τον αγώνα στην Λεωφόρο απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Διαβάστε επίσης

ΘΡΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! (vids)

ΘΡΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! (vids)

Για 58η φορά αναμετράται στην έδρα του ΠΑΟ ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει και εκεί περισσότερες νίκες, 17 έναντι 16. Τα άλλα 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

«Δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό»

«Δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό»

Σε καλό κλίμα έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, με τους κ.κ. Θεοδωρίδη, Καραπαπά και Παναγόπουλο, να ξεκαθαρίζουν πως δεν θα ανεχτούν τα όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Τους πέρασε... όλους ο Πουλίδο (vid)

Τους πέρασε... όλους ο Πουλίδο (vid)

Τη Βερακρούζ αντιμετώπισε για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα του Μεξικό η Τσίβας, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να σημειώνει ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ.