Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τη φανέλα και τον κόσμο!

Για τη φανέλα και τον κόσμο!
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 - 13:04

Πολύ σκληρός για να «πεθάνει» είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει απόψε τη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού, προκειμένου να κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Δύσκολο γήπεδο η Λεωφόρος, αλλά οι μόνιμοι τιτλούχοι μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τα δύσκολα και απανωτά παιχνίδια του και φαίνεται πως ο Γολγοθάς τελειώνει στη Λεωφόρο, από άποψης που τον θέλει να ολοκληρώνει τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Μετά θα ακολουθήσουν αυτά του Κυπέλλου βέβαια.

Και από τη στιγμή που οι Πειραιώτες θέλουν να αλλάξουν σελίδα, οφείλουν να παίξουν καλά, σοβαρά και με διάθεση για να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εκεί όπου έχουν περισσότερες νίκες από τον αντίπαλό τους για το πρωτάθλημα.

Νίκη λοιπόν σήμερα για τον κόσμο, τη φανέλα και όλη την Ολυμπιακή οικογένεια.

Διαβάστε επίσης

«Δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό»

«Δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό»

Σε καλό κλίμα έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, με τους κ.κ. Θεοδωρίδη, Καραπαπά και Παναγόπουλο, να ξεκαθαρίζουν πως δεν θα ανεχτούν τα όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

ΘΡΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! (vids)

ΘΡΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! (vids)

Για 58η φορά αναμετράται στην έδρα του ΠΑΟ ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει και εκεί περισσότερες νίκες, 17 έναντι 16. Τα άλλα 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.