Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017 - 08:28

Στην Κέρκυρα παίζει απόψε ο Ολυμπιακός για την 27η αγωνιστική της Superleague και θέλει τη νίκη με την οποία θα κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Και μπορεί να το κάνει, αν έρθουν καταλλήλως τα αποτελέσματα, τα αυριανά. Ετοίμασαν υποδοχή οι Κερκυραίοι ΓΑΥΡΟΙ και έγινε χαμός.

Από εκεί και πέρα, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα μπορέσετε να διαβάσετε όλα όσα θέλετε για τα σχέδια του Τάκη Λεμονή για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Οι Πειραιώτες έχουν ετοιμαστεί και ο κόουτς θα τους παρατάξει στο γήπεδο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Αυτά και άλλα πολλά στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, με όλα τα νέα της Ολυμπιακάρας μας για το μέλλον του συλλόγου, το μπάσκετ, αλλά και τον μαγκίτη... Μάνταλο.

Διαβάστε επίσης

Πάντα δίπλα ο Πρόεδρος

Πάντα δίπλα ο Πρόεδρος

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ταξίδεψε για το εξωτερικό, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο «Ελ. Βενιζέλος» και συνομίλησε με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, λίγο πριν αναχωρήσουν για την Κέρκυρα.

Όλα για το διπλό!

Όλα για το διπλό!

Τη νίκη με την οποία θα κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κέρκυρα. Live από το gavros.gr στις 19:30/NS1…