Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέναλτι-αίσχος υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)

Πέναλτι-αίσχος υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 - 21:04

Πρωταθλητής στα πέναλτι είναι ο Παναθηναϊκός. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο διαιτητής Χρήστος Γκράνας (Θράκης) ξεπέρασε κάθε όριο αφού η βουτιά του Λέτο ήταν μόνο για γέλια, καθώς ο Τασουλής δεν τον ακούμπησε, όμως ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, καταλογίζοντας το ένατο φετινό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, με το οποίο ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ εναντίον του Πανιωνίου (73’).

Βλέπετε το… κάρο του Ουζουνίδη είχε πρόβλημα και δεν μπορούσε να σκοράρει εναντίον του Πανιωνίου. Ετσι ο Γκράνας μεταβλήθηκε σε δωδεκάτο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Αντε να δούμε τι θα πουν οι καραγκιόζηδες της προπαγάνδας για το πέναλτι-αίσχος. Να δούμε τι θα πουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης που θεωρούν τον Γκράνα μεγάλο ταλέντο και του δίνουν σερί ορισμούς.

Ντροπή και μόνο ντροπή για διαιτητές σαν τον Γκράνα…

Επίσης, ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε και δεύτερο μεγάλο λάθος, καθώς στο 83' δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ρέις, ο οποίος όχι μόνο έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα, αλλά στη συνέχεια της ίδιας φάσης κλώτσησε και την μπάλα μακριά...

Μάλιστα, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση για τα όργια του Γκράνα.

Δείτε το βίντεο με το πέναλτι... φάντασμα που ανακάλυψε ο Γκράνας:

Διαβάστε επίσης

Τους πονάει πολύ το 7ο σερί

Τους πονάει πολύ το 7ο σερί

Ο Ολυμπιακός ξεφτίλισε τους… εξυγιαντές και τους δήθεν αντικειμενικούς, οι οποίοι παρουσίαζαν τους ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σαν μεγαθήρια και πάει καρφί για 44ο πρωτάθλημα.