Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήπως να αρχίσει να ασχολείται με τους Ζουράρηδες η «κυβέρνηση»;

Μήπως να αρχίσει να ασχολείται με τους Ζουράρηδες η «κυβέρνηση»;
Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 - 22:47

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού από τον Υφυπουργό παιδείας Κώστα Ζουράρι.

Ο Κώστας Καραπαπάς με νέα του ανάρτηση σχολιάζει τα όσα έχουν συμβεί τη σημερινή ημέρα και αναρωτιέται μήπως η «κυβέρνηση» θα πρέπει να αρχίσει να ασχολείται με τους Ζουράρηδες.

«Καταλαβαίνω ότι στην κυβέρνηση είναι απασχολημένοι με το να φτιάξουν τζάμπα γήπεδα στους φίλους Φλαμπουράρη και στην αγαπημένη ομάδα του Πρωθυπουργού, αλλά μήπως στα ενδιάμεσα ή στα... διαλείμματα, να ασχοληθεί η "κυβέρνηση" και λίγο με τους... Ζουράρηδες πριν αρχίσει να ασχολείται πραγματικά μαζί τους ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;
Και δεν εννοώ να ασχοληθεί με τους Ζουράρηδες. Αλλά με όλους αυτούς τους "κυβερνητικούς" που ανέχονται ή... συνεργάζονται με όσους έχουν πολεμήσει και έχουν εκτοξεύσει προσβολές για τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και για τον Σύλλογο;
ΥΓ.: Κι επειδή πολλοί μου στέλνετε μηνύματα για τους πολιτικούς του Πειραιά και την στάση τους, ισχύει ότι είπαμε πριν. Θα έρθει η ώρα που θα σταθούν μπροστά μας για να ζητήσουν την ψήφο μας. Τότε θα τα θυμηθούμε όλα...», ανέφερε χαρακτηριστικά στο σχόλιό του ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

Στροφή σε Λεβαδειακό

Στροφή σε Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται πλέον στο παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας, στο οποίο αν πάρει τη νίκη θα «κλειδώσει» και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.