Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μυστικό δείπνο και κράξιμο σε Κοντονή

Μυστικό δείπνο και κράξιμο σε Κοντονή
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 - 14:03

Την Μεγάλη Δευτέρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συζητήσουν τα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την ίδια ημέρα ο προκάτοχός του, Σταύρος Κοντονής, έκανε το τραπέζι σε γνωστό μαγαζί της Καισαριανής στους καλούς του φίλους Βασίλη Βέργη, Αρη Ασβεστά, Σάββα Λιβάνιο, ενώ είχαν κληθεί και άλλοι, οι οποίοι ήταν οι δικοί του άνθρωποι όσο καιρό βρισκόταν στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού. Στο δείπνο ήταν το μέλος της ΕΠΟ και άνθρωπος του Κοντονή στο ποδόσφαιρο, Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης πλέον και η παρεούλα του προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι, αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού που τους αντιλήφθηκαν μπήκαν στο μαγαζί και έκραξαν άγρια τον Κοντονή!

«Ωραία παρέα έχετε. Έτσι την κάνεις την εξυγίανση εσύ Κοντονή; Μιλώντας με τους λασπολόγους του Ολυμπιακού», του είπαν οι ΓΑΥΡΟΙ και συνέχισαν «Καλά διαβάζουμε ότι τα έχεις κάνει πλακάκια εδω και χρόνια με αυτούς».

Παράλληλα, τον κάλεσε την επόμενη φορά να καλέσει και τον Ζουράρι, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες επιτέθηκε με ύβρεις κατά του Ολυμπιακού και του κόσμου του. «Να φέρεις και το Ζουράρι άλλη φορά να πιαστείτε αγκαλιά», του είπαν χαρακτηριστικά και πρόσθεσαν: «Πρέπει να ντρέπεσαι που κάθεσαι με αυτούς που στήνουν δίκες. Την κυβέρνηση την ψήφισαν και Ολυμπιακοί, αλλά θα δείτε τώρα μαύρο που θα πέσει. Αυτή είναι η εξυγίανση σας, έπεσαν οι μάσκες, καταλάβαμε τώρα τι παίχτηκε και στον τελικό του Κυπέλλου και παντού»

Παράλληλα, τον ρώτησαν: «Τι κάνεις εδώ με τους υπαλλήλους του Μελισσανίδη», με τον Κοντονή να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Οι φίλου του δημοσιογράφοι από την άλλη είχαν κάτσει στις θέσεις τους, χωρίς να βγάλουν μιλιά!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αφού είπαν όσα ήθελαν στον Κοντονή, ο οποίος όλο αυτό τον καιρό είχε κάνει σημαία του την… εξυγίανση, έφυγαν φωνάζοντας «ντροπή».

Διαβάστε επίσης

Ωραίος Υπουργός Δικαιοσύνης…

Ωραίος Υπουργός Δικαιοσύνης…

Ο Κοντονής έκατσε στο ίδιο τραπέζι με αυτούς που στήνουν δικογραφίες και στοχοποιούν ανθρώπους. Ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του Ολυμπιακού.