Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια γροθιά ομάδα και κόσμος για το πρώτο βήμα!

Μια γροθιά ομάδα και κόσμος για το πρώτο βήμα!
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 - 17:32

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στον Ναό έχει στρέψει το βλέμμα του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο κόσμος, ο οποίος βλέπει τα βρόμικα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες της αγαπημένης του ομάδας, έχει ξεσηκωθεί και αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στον Ναό. Ηδη, χθες, την πρώτη ημέρα της διάθεσης των εισιτηρίων σχηματίστηκαν ουρές στα εκδοτήρια, γεγονός που δείχνει τη δίψα των ΓΑΥΡΩΝ για τον αγώνα της Μεγάλης Πέμπτης.

Ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας του Τάκη Λεμονή και θα προσπαθεί με τη βροντερή φωνή του να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Ο Ολυμπιακός με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.

Ολοι μαζί μια γροθιά κόντρα σε όλους και σε όλα!

Διαβάστε επίσης

Αίσχος! Προκαλεί και πάλι ο Ζουράρις

Αίσχος! Προκαλεί και πάλι ο Ζουράρις

Αντί να ζητάει συγγνώμη για τις ύβρεις, βγήκε και με νέο παραλήρημα προκάλεσε ξανά την οργή του κόσμου του Ολυμπιακού και της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Οι νικητές των προσκλήσεων για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Οι νικητές των προσκλήσεων για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Η επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση για τους τυχερούς που κέρδισαν προσκλήσεις για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ που θα γίνει την Μ. Πέμπτη στον Ναό.

Ωραίος Υπουργός Δικαιοσύνης…

Ωραίος Υπουργός Δικαιοσύνης…

Ο Κοντονής έκατσε στο ίδιο τραπέζι με αυτούς που στήνουν δικογραφίες και στοχοποιούν ανθρώπους. Ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του Ολυμπιακού.