Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ωραίος Υπουργός Δικαιοσύνης…

Ωραίος Υπουργός Δικαιοσύνης…
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 - 15:32

Οργή και αγανάκτηση νιώθει ο κόσμος του Ολυμπιακού για το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες της αγαπημένης του ομάδας. Πλέον όλοι έχουν καταλάβει ότι οι δήθεν… εξυγιαντές πολεμούν με κάθε τρόπο και λυσσαλέα τον σύλλογο και τον Πρόεδρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα και προκαλούν ακόμα περισσότερο με τις πράξεις τους.

Ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος το έπαιζε εξυγιαντής και ότι ενδιαφέρεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Μεγάλη Δευτέρα παρέθεσε γεύμα στους αγαπημένους του φίλους, οι οποίοι ήταν οι δικοί του άνθρωποι όσο καιρό ήταν Υφυπουργός Αθλητισμού.

Ανάμεσά στους δημοσιογράφους ήταν οι Βασίλης Βέργης και Αρης Ασβεστάς. Αλήθεια, πώς ανέχεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους που στήνουν δικογραφίες και στοχοποιούν ανθρώπους; Μάλιστα, όχι μόνο έκατσε στο ίδιο τραπέζι, αλλά σηκώθηκε και τους υποδέχθηκε και αποδείχθηκε περίτρανα ότι διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί τους.

Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει όσα συμβαίνουν. Βλέπει τους ανθρώπους που στοχοποιούν την ομάδα, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρό του, να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και να είναι οι αγαπημένοι άνθρωποι του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος όσο καιρό βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση έκανε τα πάντα για να σταματήσει τον Θρύλο…

Το βρόμικό σχέδιό τους πλέον αποκαλύφθηκε. Αυτή είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Οι νικητές των προσκλήσεων για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Οι νικητές των προσκλήσεων για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Η επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση για τους τυχερούς που κέρδισαν προσκλήσεις για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ που θα γίνει την Μ. Πέμπτη στον Ναό.

Μυστικό δείπνο και κράξιμο σε Κοντονή

Μυστικό δείπνο και κράξιμο σε Κοντονή

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης τραπέζωσε μεταξύ άλλων τους καλούς του φίλους δημοσιογράφους, Βασίλη Βέργη, Αρη Ασβεστά, Σάββα Λιβάνιο, όμως, ο κόσμος του Ολυμπιακού τους αντιλήφθηκε και έκραξε άγρια τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος το έπαιζε εξυγιαντής – Διαβάστε τι του είπαν οι ΓΑΥΡΟΙ!