Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Ρέντη ο πρόεδρος

Στο Ρέντη ο πρόεδρος
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 12:49

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε την Πέμπτη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετέβη στο κέντρο της ομάδας και αυτό είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τον πόλεμο που δέχεται αυτή τη στιγμή η ομάδα από... όλους. Ο πρόεδρος του Θρύλου λοιπόν, πήγε στο Ρέντη για να δει παίκτες και προπονητή και ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ.

Μόνο και μόνο η παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, είναι ικανή να στείλει σε όλους το μήνυμα για νίκη την Κυριακή επί του ΠΑΣ και κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, ώστε να πάνε... περίπατο τα όνειρα των άλλων για οτιδήποτε.

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα μπορέσετε να διαβάσετε για την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη και γιατί αυτή στέλνει το μήνημα για κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης

Μόνοι μας και όλοι σας!

Μόνοι μας και όλοι σας!

Όπως τότε, όπως τώρα, όπως... πάντα. Με τον Ολυμπιακό να δέχεται έναν αδυσώπητο πόλεμο από τους... άγιους συμμάχους. Αλλά θα χάσουν και τώρα.

Ο Ομάρ για τον τραυματισμό του

Ο Ομάρ για τον τραυματισμό του

Μεγάλη συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μίλησε για τον τραυματισμό του, τη Χαλ, αλλά και τον Ολυμπιακό.