Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ένας προβλέπει νίκη της Σπόρτινγκ και ο άλλος χατ-τρικ του Μήτρογλου

Ο ένας προβλέπει νίκη της Σπόρτινγκ και ο άλλος χατ-τρικ του Μήτρογλου
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 10:09

Την Μπενφίκα υποδέχεται η Σπόρτινγκ το Σάββατο στο μεγάλο ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής στην Πορτογαλία, με την ιστοσελίδα maisfutebol.iol.pt να επικοινωνεί με τους Όσκαρ Καρντόσο και Αντρέ Μαρτίνς προκειμένου να ζητήσει τη γνώμη τους για το παιχνίδι.

Ο Παραγουανός στράικερ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Μπενφίκα, ο Πορτογάλος μέσος στη Σπόρτινγκ και οι απόψεις τους δεν ήταν δυνατόν να συμπλεύσουν, καθώς ο ένας βλέπει νίκη της Σπόρτινγκ και ο άλλος νίκη της Μπενφίκα.

Ρωτήθηκαν λοιπόν για τον νικητή της αναμέτρησης και ο Μαρτίνς απάντησε. «Η Σπόρτινγκ, ελπίζω. Στοιχηματίζω ένα 2-0 με γκολ από τον Ντας Μποστ και άλλο ένα από τον Άντριεν», ανέφερε ο Μαρτίνς, με τον Καρντόσο να φαίνεται να είναι μέγας υποστηρικτής του Κώστα Μήτρογλου.

«Η Μπενφίκα θα κερδίσει με 3-1 με χατ-τρικ του Μήτρογλου».

Διαβάστε επίσης

«Υπάρχουν αντιφάσεις στο κατηγορητήριο»

«Υπάρχουν αντιφάσεις στο κατηγορητήριο»

Αρθρο-παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Νικόλαου Κατσούρη για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, καθώς επισημαίνει ότι τα νομικά κενά «θα αντιλαμβανόταν και ένας πρωτοετής φοιτητής της νομικής»

Το 7ο σερί τσούζει περισσότερο!

Το 7ο σερί τσούζει περισσότερο!

Οι... παντογνώστες ηθικολόγοι θέλουν να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αλλά ας καθίσουν αναπαυτικά στους καναπέδες τους την Κυριακή για να δουν τον Θρύλο να το σηκώνει – Όλοι στον Ναό την Κυριακή.