Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στόχος είναι ο Ολυμπιακός! Και μόνο αυτός...

Στόχος είναι ο Ολυμπιακός! Και μόνο αυτός...
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 10:29

Είναι πασιφανές πλέον πως στόχος είναι ο Ολυμπιακός και καμία μα καμία εξυγίανση. Το έχουμε πάρει χαμπάρι αυτό. Είναι πασιφανές πως ο ένας... σύμμαχος ζητάει την αρωγή του άλλου... συμμάχου, πολύ απλά για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.

Γίνεται αρχικά μετάθεση της ημερομηνίας και ώρας εκδίκασης της υπόθεσης του Ολυμπιακού και μετά ο ΠΑΟΚ ζητάει τη βοήθεια της ΑΕΚ που δεν έχει κανένα έννομο συμφέρον.

Για αυτό αποδεικνύεται πως ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του είναι ο στόχος. Όπως τότε... σε άλλες εποχές. Μόνοι μας και όλοι τους, όπως πάντα.

Αλλά δεν θα τους περάσει, διότι ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη ο πρόεδρος

Στο Ρέντη ο πρόεδρος

Τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφτηκε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μόνο και μόνο η παρουσία του εκεί, ήταν αρκετή για να δώσει το μήνυμα πως το πρωτάθλημα πρέπει να κατακτηθεί την Κυριακή - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

«Υπάρχουν αντιφάσεις στο κατηγορητήριο»

«Υπάρχουν αντιφάσεις στο κατηγορητήριο»

Αρθρο-παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Νικόλαου Κατσούρη για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, καθώς επισημαίνει ότι τα νομικά κενά «θα αντιλαμβανόταν και ένας πρωτοετής φοιτητής της νομικής»