Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ομάρ για τον τραυματισμό του

Ο Ομάρ για τον τραυματισμό του
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 14:26

Μεγάλη συνέντευξη σε ξένο μέσο παραχώρησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μίλησε για πολλά. Για τον τραυματισμό του, για τη Χαλ και τον Ολυμπιακό, με τον Νορβηγό να σημειώνει πως θα επιστρέψει την άλλη εβδομάδα στους αγωνιστικούς χώρους. «Συνέβη ξαφνικά και χωρίς απολύτως καμία προειδοποίηση. Έτρεχα χαλαρά και ξαφνικά ένιωσα τη μέση μου να καταρρέει. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ήμουν πολύ φοβισμένος και ήταν ενός είδους σοκ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη», ανέφερε για τον τραυματισμό του ο Νορβηγός διεθνής και συνέχισε.

«Ήταν ένα θέμα για το αν ένας από τους δίσκους στη βάση της μέσης είχε γλιστρήσει, αλλά από τη στιγμή που δεν πειράχτηκε κάποιο νεύρο, όλα καλά. Επιπροσθέτως, είμαι πολύ καλύτερα τώρα σε σχέση με πριν. Αλλά είναι ένας τραυματισμός, στον οποίο δεν μπορείς να τεντώσεις τη μέση σου, γιατί υπάρχει ρίσκο να μην το πάθεις πάλι».

Εν συνεχεία ο Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε για το πότε επιστρέφει στα γήπεδα. «Είναι δύσκολο να το πω, αλλά ελπίζω να επιστρέψω στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. Τίποτα δεν είναι βέβαιο τώρα», ήταν τα λόγια του, κάνοντας από εκεί και πέρα έναν... απολογισμό για τους τραυματισμούς του, μετά την ανάρρωσή του από εκείνον που είχε στον αστράγαλο.

«Είχα αρχίσει να νιώθω καλά γιατί είχε να συμβεί κάτι πολύ καιρό. Και τότε ήρθε. Φυσικά δεν είναι κάτι καλό. Αλλά η φετινή, ήταν μια από τις σεζόν που υπήρχαν μερικοί τραυματισμοί. Είχα μια καλή χρονιά πριν πάθω τόσα πολλά. Επέστρεψα πάρα πολύ δυνατός και είχα αρκετές σεζόν στις οποίες δεν είχα κάτι το σοβαρό και όλα είχαν πάει καλά. Ελπίζω να μπορέσω να είμαι υγιής και γνωρίζω τι χρειάζεται για να σταθώ καλά στο γήπεδο».

Εν συνεχεία, μίλησε για την προοπτική που υπάρχει να μείνει στη Χαλ. «Είναι πρακτικώς αδύνατο να πω τι θα συμβεί και σύμφωνα με αυτά που ισχύουν τώρα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει στη Χαλ, αλλά δεν σπαταλώ ενέργεια σε αυτό τώρα. Αν σωθούμε, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα γίνει, υπάρχει οψιόν να μείνω εδώ. Αν όχι, έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε και στον Σίλβα. «Με πήρε εδώ και τα πηγαίνει μια χαρά. Τον θέλουν προφανώς πολλές ομάδες, νομίζω. Άρα, το πού θα είναι την ερχόμενη σεζόν, θα πρέπει αυτό να το αναρωτηθώ και για μένα. Ταυτόχρονα, εγώ τα έχω πάει καλά, άρα είναι πιθανό να ανοίξουν μερικές πόρτες, πέραν των Χαλ και Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις των ΑΜΕΑ

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις των ΑΜΕΑ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως έχουν καλυφθεί όλες οι θέσεις των ΑΜΕΑ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Μόνοι μας και όλοι σας!

Μόνοι μας και όλοι σας!

Όπως τότε, όπως τώρα, όπως... πάντα. Με τον Ολυμπιακό να δέχεται έναν αδυσώπητο πόλεμο από τους... άγιους συμμάχους. Αλλά θα χάσουν και τώρα.

Στο Ρέντη ο πρόεδρος

Στο Ρέντη ο πρόεδρος

Τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφτηκε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μόνο και μόνο η παρουσία του εκεί, ήταν αρκετή για να δώσει το μήνυμα πως το πρωτάθλημα πρέπει να κατακτηθεί την Κυριακή - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.