Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτάθλημα, πρωτάθλημα, πρωτάθλημα!

Πρωτάθλημα, πρωτάθλημα, πρωτάθλημα!
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 16:09

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα παίζει αυτή την Κυριακή ο Ολυμπιακός. Είναι παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδας και το μήνυμα που έχει περάσει σε όλους, είναι το εξής. Πως σε μερικές ημέρες από σήμερα, κατακτάται ο τίτλος. Τελεία και παύλα. Αυτός είναι ο αποκλειστικός στόχος του Θρύλου αυτές τις ημέρες.

Οι παίκτες, αλλά και ο Τάκης Λεμονής, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα αυτή την Κυριακή και είναι έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να πάρει δηλαδή η ομάδα το πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όλοι μαζί λοιπόν, αλλά και ο κόσμος από την εξέδρα, για τον τίτλο την Κυριακή, που θα είναι και ο 44ος στην ιστορία του συλλόγου. Οι Πειραιώτες είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε στο τέλος της αναμέτρησης να πανηγυριστεί ακόμα μια κούπα του μόνιμου πρωταθλητή Ελλάδας.

Του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης

Στημένο σκηνικό

Στημένο σκηνικό

Στημένο σκηνικό στην απολογία του Ολυμπιακού, καθώς τόσο ο βοηθός παρατηρητής Λασκαράκης, αλλά και οι Δημητριάδης, Λυσσάνδρου της ΑΕΚ, δεν έπρεπε να βρίσκονταν εκεί.

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις των ΑΜΕΑ

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις των ΑΜΕΑ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως έχουν καλυφθεί όλες οι θέσεις των ΑΜΕΑ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.