Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνοι μας και όλοι σας!

Μόνοι μας και όλοι σας!
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 13:39

Συσπείρωση. Αυτή είναι η λέξη που αντικατοπτρίζει πλήρως τι γίνεται αυτές τις ημέρες στο Ρέντη, αλλά και τι πρέπει να γίνει στον Ναό την Κυριακή. Εκεί που ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει τη νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα. Και μετά... φιλάκια. Γιατί πάντα ήταν μόνος εναντίον όλων ο Ολυμπιακός, καθώς αυτό έχουν επιλέξει να κάνουν.

Οι... άγιοι σύμμαχοι έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό πόλεμο κατά του Ολυμπιακού. «Όπλο» τους είναι η διαιτησία και όλοι έχουμε δει τι γίνεται στα γήπεδα κατά του Ολυμπιακού, ενώ αυτό θέλουν να κάνουν και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Αλλά να ξέρουν πως ο Ολυμπιακός θα βγει νικητής και από αυτή τη μονομαχία. Μπορεί οι άλλοι να... συμμαχούν, αλλά ο Θρύλος είναι ενωμένος και δυνατός. Ο κόσμος του δεν λυγά ποτέ και επειδή οι ελπίδες τους θα αποδειχτούν φρούδες, να δούμε τι θα κάνουν και τι θα λένε όταν χάσουν ξανά.

Διαβάστε επίσης

Ο Ομάρ για τον τραυματισμό του

Ο Ομάρ για τον τραυματισμό του

Μεγάλη συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μίλησε για τον τραυματισμό του, τη Χαλ, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις των ΑΜΕΑ

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις των ΑΜΕΑ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως έχουν καλυφθεί όλες οι θέσεις των ΑΜΕΑ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Στο Ρέντη ο πρόεδρος

Στο Ρέντη ο πρόεδρος

Τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφτηκε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μόνο και μόνο η παρουσία του εκεί, ήταν αρκετή για να δώσει το μήνυμα πως το πρωτάθλημα πρέπει να κατακτηθεί την Κυριακή - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.