Ντουντούκα
Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι, δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τον ξετίναξαν

Τον ξετίναξαν
Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 - 09:23

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η απολογία του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους κ.κ. Βασίλη Δημακόπουλο και Αργύρη Λίβα, ενώ ως μάρτυρες κατέθεσαν ο Γιάννης Βρέντζος από τον Θρύλο και ο Περικλής Λασκαράκης, ο βοηθός παρατηρητής του αγώνα με την ΑΕΚ, που έλεγε ό,τι ήθελε.

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξετίναξαν τον Λασκαράκη για την κατάθεσή του, όπως επίσης και ο Βρέντζος την έκθεση της αστυνομίας.

Καθώς ο παράγοντας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν σωστός και είπε τα πράγματα όπως έχουν και όχι όπως τα λέει η προπαγάνδα.

Η προθεσμία υπομνημάτων λήγει τη Δευτέρα στις 11 το πρωί και η απόφαση θα βγει αργότερα.

Αξίζει να τονιστεί πως στο μέσον της διαδικασίας, ο Λασκαράκης δεν αισθάνθηκε άνετα και ζήτησε καρέκλα να καθίσει. Ο Λασκαράκης, μάλιστα, ήταν μάρτυρας που υπέδειξε ο ΠΑΟΚ, ενός ΠΑΟΚ που υπέστη πλήρη ήττα, καθώς κάλεσε αυθαίρετα εξώδικες προσκλήσεις σε 10 μάρτυρες για να καταθέσουν. Στους πέντε διαιτητές του αγώνα, στους δύο παρατηρητές, στους παρατηρητές των τηλεοπτικών, ενώ κάλεσαν με εξώδικη πρόσκληση και τους Δημητριάδη, Λυσσάνδρου, που έφυγαν άπραγοι.

Ο Λασκαράκης κατέθεσε ως μάρτυρας του ΠΑΟΚ, με την έδρα να ζητά έναν μάρτυρα των Θεσσαλονικέων και όχι δέκα όπως ήθελαν αυτοί.

Η αλήθεια έλαμψε! Δεν υπάρχει περίπτωση αφαίρεσης βαθμών, αλλά μικρή πιθανότητα τιμωρίας της έδρας.

Διαβάστε επίσης

Το «κάστρο» μας δίνει τίτλο!

Το «κάστρο» μας δίνει τίτλο!

Όλοι στον Ναό μας την Κυριακή για να δώσουμε στη μισή Ελλάδα να καταλάβει πως ο Ολυμπιακός είναι ο κυρίαρχος, πως ο Ολυμπιακός είναι ο μόνιμος πρωταθλητής.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Όλα τα νέα της Ολυμπιακάρας μας και σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, με ρεπορτάζ από τα ψέματα της εξυγίανσης και από τον αγώνα με την Εφές.

«Μπαλάκι» το σκάνδαλο!

«Μπαλάκι» το σκάνδαλο!

Κάνουν... πλάκα με τους κανονισμούς - Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι αρμόδια για να απολογηθεί ο Αλαφούζος για το "ντου" στο Μάνταλο είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας.