Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συναντήθηκαν για... χορηγίες

Συναντήθηκαν για... χορηγίες
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 20:12

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπέος, που όποια... πέτρα κι αν σηκώσεις θα δεις το όνομά του, αλλά για τους χειρότερους λόγους φυσικά, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και παραδέχτηκε πως συναντήθηκε με τον Μελισσανίδη, όπως αποκαλύφθηκε ήδη από χθες.

Και μάλιστα, όπως είπε, συναντήθηκε με τον Μελισσανίδη για να χρησιμοποιήσει τη γνωριμία του για κάποιες... χορηγίες. Γνωστός και μη εξαιρετέος ο Μπέος, ο οποίος είπε κιόλας πως δεν θα δώσει λογαριασμό μα ποιον θα πίνει καφέ.

Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο Μπέος, αλλά να ξέρει πως ο κόσμος θα τον χαρακτηρίζει, όποτε ακούει, το όνομά του, ως έναν άνθρωπο που έχει πάει το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Συναντήθηκε για... χορηγίες λοιπόν ο Μπέος με τον Μελισσανίδη.

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε τον Σεμπά σε απολογία την ερχόμενη Τρίτη και όχι την Πέμπτη ως είθισται! Κάνουν τα πάντα για να τιμωρήσουν τον Βραζιλιάνο και να μην παίξει στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ (26/4)!

Έζησαν μια μοναδική εμπειρία (pics)

Έζησαν μια μοναδική εμπειρία (pics)

Περίπου 40 εκπρόσωποι των χορηγών του Ολυμπιακού ξεναγήθηκαν στο σπίτι του Θρύλου και είδαν από κοντά τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

«Θέσεις μάχης... στην κερκίδα» (pic)

«Θέσεις μάχης... στην κερκίδα» (pic)

Κάλεσμα από τους συνδέσμους της επαρχίας της Θύρας 7 που καλούν όλο τον κόσμο στον Ναό την Κυριακή να δώσουν βροντερό «παρών» για να πάρει η ομάδα τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.