Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Σκάνδαλο μεγατόνων!
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 20:54

Είναι ολοφάνερο ότι κάνουν τα αδύνατα-δυνατά, προκειμένου να τιμωρηθεί ο Σεμπά και να μην αγωνιστεί στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (25/4) και όχι την ερχόμενη Πέμπτη (27/4), ως είθισται! Για να καταλάβετε για τι σκάνδαλο μιλάμε, συνήθως οι συνεδριάσεις της Επιτροπής γίνονται κάθε Πέμπτη! Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη (20/4) είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Στέφανο Μπαξεβάνη, ο οποίος στο βίντεο είδε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού έβαλε τρικλοποδιά στον Αραούχο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε ασκήσει δίωξη στον Λέτο και ο παίκτης του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, μετά τη συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής, η οποία έγινε την Πέμπτη 20/4!

Η Πειθαρχική επιτροπή συνεδριάζει κάθε Πέμπτη και το γεγονός αυτό, δηλαδή να συνεδριάσει νωρίτερα, δεν έχει ξαναγίνει! Φυσικά, αποδεικνύει και τη μεθόδευση να τιμωρηθεί ο Σεμπά, ο οποίος κινδυνεύει με δύο αγωνιστικές, ώστε να μην παίξει στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 26/4!

Η επιλεκτική ευαισθησία του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Στην περίπτωση του Σεμπά ασκήθηκε άμεσα πειθαρχική δίωξη, ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και στην περίπτωση του Μάνταλου. Ο παίκτης της ΑΕΚ είχε χτυπήσει τον Λέτο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ουδείς τον κάλεσε σε απολογία…

Διαβάστε επίσης

Συναντήθηκαν για... χορηγίες

Συναντήθηκαν για... χορηγίες

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε ξανά σε ραδιοφωνικό σταθμό και παραδέχτηκε πως συναντήθηκε με τον Μελισσανίδη. Και συναντήθηκε για... χορηγίες, όπως είπε.

Έζησαν μια μοναδική εμπειρία (pics)

Έζησαν μια μοναδική εμπειρία (pics)

Περίπου 40 εκπρόσωποι των χορηγών του Ολυμπιακού ξεναγήθηκαν στο σπίτι του Θρύλου και είδαν από κοντά τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.