Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έζησαν μια μοναδική εμπειρία (pics)

Έζησαν μια μοναδική εμπειρία (pics)
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 19:53

Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη το τρίτο και τελευταίο για φέτος «Olympiacos Xperience».

Περίπου 40 εκπρόσωποι των χορηγών του Ολυμπιακού ξεναγήθηκαν στο σπίτι του Θρύλου και έζησαν μια μοναδική εμπειρία. Συγκεκριμένα, στις 15:15 συναντήθηκαν στο πάρκινγκ του «Γ. Καραϊσκάκης» και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο πούλμαν του Ολυμπιακού, το οποίο τους μετέφερε στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη.

Εκεί γευμάτισαν (15:45-16:45) και ύστερα ξεναγήθηκαν στους χώρους, όπου καθημερινά προπονούνται οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Στη συνέχεια για περίπου μια ώρα είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, αλλά και την «ερυθρόλευκη» μασκότ, τον Λεόνε. Μάλιστα, πήραν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τον καθένα ξεχωριστά!

Στις 18:00 ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στο Προπονητικό Κέντρο και αφού επιβιβάστηκαν στο πούλμαν και επέστρεψαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Συναντήθηκαν για... χορηγίες

Συναντήθηκαν για... χορηγίες

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε ξανά σε ραδιοφωνικό σταθμό και παραδέχτηκε πως συναντήθηκε με τον Μελισσανίδη. Και συναντήθηκε για... χορηγίες, όπως είπε.

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Σκάνδαλο μεγατόνων!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε τον Σεμπά σε απολογία την ερχόμενη Τρίτη και όχι την Πέμπτη ως είθισται! Κάνουν τα πάντα για να τιμωρήσουν τον Βραζιλιάνο και να μην παίξει στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ (26/4)!

«Θέσεις μάχης... στην κερκίδα» (pic)

«Θέσεις μάχης... στην κερκίδα» (pic)

Κάλεσμα από τους συνδέσμους της επαρχίας της Θύρας 7 που καλούν όλο τον κόσμο στον Ναό την Κυριακή να δώσουν βροντερό «παρών» για να πάρει η ομάδα τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.