Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 - 08:37

Χθες έγινε η απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γιάννης Βρέντζος είπε τα πράγματα όπως έχουν, ενώ από τη μεριά του ο Περικλής Λασκαράκης, αυτά που του είχαν πει να πει. Αλλά είπε τόσα πολλά, που τα μπέρδεψε. Στον «ΓΑΥΡΟ», όλο το ρεπορτάζ από την απολογία του Ολυμπιακού, που ακόμα και με μια αγωνιστική να τιμωρηθεί, θα αποτελέσει σκάνδαλο.

Από εκεί και πέρα, όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε και έχασε με 71-73 από την Εφές. Η σειρά πήγε στο 1-1 και πλέον οι Πειραιώτες καλούνται να πάνε στην Πόλη για να πάρουν την πρόκριση.

Και όλα τα νέα του συλλόγου μας από όλα τα σπορ για να έχετε και εσείς μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Αυτά και άλλα πολλά, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

Τον ξετίναξαν

Τον ξετίναξαν

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.κ. Βασίλης Δημακόπουλος και Αργύρης Λίβας, ξετίναξαν την κατάθεση του Λασκαράκη- Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για υπομνήματα, θα ακολουθήσει η απόφαση. Δεν υπάρχει περίπτωση αφαίρεσης βαθμών.

Το «κάστρο» μας δίνει τίτλο!

Το «κάστρο» μας δίνει τίτλο!

Όλοι στον Ναό μας την Κυριακή για να δώσουμε στη μισή Ελλάδα να καταλάβει πως ο Ολυμπιακός είναι ο κυρίαρχος, πως ο Ολυμπιακός είναι ο μόνιμος πρωταθλητής.

«Μπαλάκι» το σκάνδαλο!

«Μπαλάκι» το σκάνδαλο!

Κάνουν... πλάκα με τους κανονισμούς - Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι αρμόδια για να απολογηθεί ο Αλαφούζος για το "ντου" στο Μάνταλο είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας.