Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απόφαση για τον Κασάμι

Η απόφαση για τον Κασάμι
Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 - 18:30

Στην Ελλάδα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος απόλαυσε τις διακοπές του στην Ελούντα και έστειλε με τον τρόπο του μήνυμα επιστροφής. Ο Παϊτίμ έφυγε, όμως, από τη χώρα μας με προορισμό το Λος Αντζελες. Περιμένει τις εξελίξεις, ενώ ο δανεισμός του στη Νότιγχαμ Φόρεστ έληξε και είναι δεδομένη η επιθυμία του να επιστρέψει στον Πειραιά για να παίξει ποδόσφαιρο. Τον δεσμεύει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ ο ίδιος είχε κάνει προσπάθεια να γυρίσει στον Ολυμπιακό ακόμα και τον Ιανουάριο. Ο παίκτης θέλει να γυρίσει στο Ρέντη και διατηρεί επαφή με ανθρώπους της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη μεσαία γραμμή έχουν τον Ρομαό, τον Μαρτίνς, τον Ανδρούτσο και τον Μπουχαλάκη. Ο Κασάμι είναι ένας παίκτης που η ποιότητά του δεν αμφισβητείται και στα καλά του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Πέρσι, αν και έκανε την προετοιμασία της ομάδας, «κόπηκε». Σαφώς θα παίξει ρόλο η άφιξη του νέου προπονητή, αλλά και το πόσο αλλαγμένος είναι ο Ελβετός, ο οποίος δεν είναι ψέμα πως έχει έναν «περίεργο» χαρακτήρα, αλλά από την άλλη μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

«Ευχαριστώ θερμά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία»

«Ευχαριστώ θερμά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία»

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ευχαρίστησε τον ηγέτη του Ολυμπιακού και πρώτο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα έξοδα για τη δημιουργία του Μνημείου για την Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά και για την ανακατασκευή της Πλατείας Αλεξάνδρας.

Το «αντίο» στον Αριστείδη Αλαφούζο

Το «αντίο» στον Αριστείδη Αλαφούζο

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην κηδεία του φίλου του Ολυμπιακού Αριστείδη Αλαφούζου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών- Στεφάνι στη μνήμη του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.