Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Συνδέσμου Βετεράνων για τον Τόζα

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Συνδέσμου Βετεράνων για τον Τόζα
Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 - 23:08

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού για τον θάνατο του Τόζα Βεσελίνοβιτς.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων των «ερυθρολεύκων» απέτισε φόρο τιμής στον άλλοτε τερματοφύλακα της ομάδας, ενώ συμπαραστάθηκε στην οικογένεια και τους κοντινούς του ανθρώπους.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού:

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής στη μεγάλη μορφή, τον Τόζα Βεσελίνοβιτς, που σαν ποδοσφαιριστής και προπονητής παγκόσμιας κλάσης προσέφερε μεγάλες υπηρεσίες στο ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο. Υπηρέτησε τον Ολυμπιακό σαν προπονητής με μεγάλη επιτυχία αναδεικνύοντας νέα ταλέντα που εξελίχθηκαν σε πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έκαναν μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα, ενώ σημαντική προσφορά είχε όπου κι αν εργάστηκε.

Ο Σύνδεσμος, τιμώντας την μνήμη του μεγάλου προπονητή και ανθρώπου Τόζα Βεσελίνοβιτς συμπαρίσταται στην οικογένεια του και θα τιμήσει την μνήμη του κατά τη διάρκεια της τελετής που θα γίνει την Τετάρτη στις 16:00 στο κοιμητήριο του Νόβισαντ στην Σερβία .

Για το Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Super deal!

Super deal!

Ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ είναι και επισήμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα μπορέσετε να διαβάσετε για τα κέρδη που μπορεί να φέρει αυτή η συμφωνία στον Ολυμπιακό.