Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίλησε με Λουτσέσκου

Μίλησε με Λουτσέσκου
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 - 10:31

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για τον επόμενο προπονητή του και η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με αρκετούς τεχνικούς.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι και αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έκανε σπουδαία δουλειά στην Ξάνθη και πλέον αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Όπως μάλιστα αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος περιμένει το κάλεσμα από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες για τον 48χρονο προπονητή, που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί μπορείτε να διαβάσετε όλο το ρεπορτάζ για τον Ρουμάνο, αλλά και για τους υπόλοιπους προπονητές που εξετάζει η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Στο κόλπο και ο Χάσι!

Στο κόλπο και ο Χάσι!

Ο 45χρονος, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο της Αντερλεχτ, είναι ένας από τους προπονητές που, σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ», εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Απαντάει ο Γκονζάλο Ροντρίγκες

Απαντάει ο Γκονζάλο Ροντρίγκες

Ο Θρύλος, ο οποίος όπως αναφέρουν οι Ιταλοί έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά, περιμένει την απάντηση του Αργεντινού σέντερ μπακ.

Πέδρο Μαρτίνς!

Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου προπονητή – Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί όλο το ρεπορτάζ για τον 46χρονο τεχνικό.