Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτάθηκε και ο Χόντα

Προτάθηκε και ο Χόντα
Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 - 11:11

Στο τέλος του μήνα εκατοντάδες ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο θα είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε ομάδες τις αρεσκείας τους, λόγω της λήξης των συμβολαίων τους. Ενας εξ αυτών, λοιπόν, είναι και ο Κεϊσούκε Χόντα. Ο Ιάπωνας απόλυτος σταρ του ασιατικού ποδοσφαίρου αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Μίλαν και σύμφωνα με δημοσίευμα στη χώρα του (!), το όνομά του εξετάζεται και από τον Ολυμπιακό! Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι έως τώρα ο 30χρονος εξτρέμ έχει «ενοχληθεί» από Λεβάντε και Βαλένθια από την Ισπανία, ενώ στο κατόπι του βρίσκονται και αρκετές ιταλικές ομάδες (Κάλιαρι, Σαμπντόρια, Τζένοα κ.ά.). Επίσης, στους εκπροσώπους του έχουν γίνει κρούσεις από ομάδες του MLS, αλλά και από τις αυστραλιανές Sydney FC και Melbourne Victory! Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χόντα ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά με 9 συμμετοχές και 1 γκολ, καθώς δεν τον υπολόγιζε ο τεχνικός των «ροσονέρι», Βιντσέντζο Μοντέλα.

Διαβάστε επίσης

Από Δευτέρα για Βάις

Από Δευτέρα για Βάις

Για την άλλη εβδομάδα μετατίθεται το θέμα του Σλοβάκου, ο οποίος θα συζητήσει με τον Θρύλο το ενδεχόμενο επιστροφής του – Αναλυτικά το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

«Ο Ματιέ προτάθηκε στον Ολυμπιακό» (pic)

«Ο Ματιέ προτάθηκε στον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ρομέν Κολέ-Γκοντέν, με… τιτίβισμά του στο twitter ανέφερε ότι ο Γάλλος αμυντικός της Μπαρτσελόνα προτάθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας.