Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το μυαλό στα προκριματικά

Με το μυαλό στα προκριματικά
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 - 23:52

ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η εμπειρία που έχει ο Μπέσνικ Χάσι από τα προκριματικά είναι και ο βασικός λόγος που επιλέχθηκε για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο 45χρονος προπονητής ξέρει καλά ότι έχει μπροστά του ένα μεγάλο στοίχημα να κερδίσει. Πέρσι η ομάδα του Πειραιά απέτυχε να μπει στους ομίλους του Champions League, αλλά τώρα ο Χάσι έχει ως στόχο να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Αλβανός προπονητής είναι ξεκάθαρο και από τον τρόπο με τον οποίο κάνει την προετοιμασία της ομάδας πως την ετοιμάζει για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης. Σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα ο Ολυμπιακός έχει το πρώτο του παιχνίδι.

Εκεί θέλει να είναι έτοιμος ο Θρύλος για να πετύχει τον στόχο του. Ο Μπέσνικ Χάσι, λοιπόν, για να το κάνει αυτό έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο προετοιμασίας. Ναι μεν οι ασκήσεις με την μπάλα έχουν κούραση, αλλά από την άλλη δεν τρέχει τους παίκτες του στα βουνά. Δεν τους «λιώνει», αλλά προσπαθεί περισσότερο να περάσει τη φιλοσοφία του. Ξεκάθαρα και μέσα από τη δουλειά του στην προετοιμασία φαίνεται πως πρωταρχικός του στόχος είναι η πρόκριση. Γι’ αυτά τα ματς ετοιμάζει την ομάδα από τώρα και δεν θέλει να τους «λιώσει», αλλά να τους έχει «φρέσκους» όταν πρέπει. Το απόγευμα ο 45χρονος τεχνικός είχε συνεργασία γι’ αρκετή ώρα με τους Μοντέστο, Ουσίγιος με τους οποίους μάλιστα τα έλεγε και εκτός γηπέδου, παρά το γεγονός ότι ήταν σε εξέλιξη η προπόνηση.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 19/06/2017)

Διαβάστε επίσης

Γύρισε με πάθος για να μείνει ο Κασάμι

Γύρισε με πάθος για να μείνει ο Κασάμι

«Φτιαγμένος» ο Ελβετός χαφ, ξεχωρίζει καθημερινά στις προπονήσεις και παλεύει να κερδίσει θέση στο ρόστερ - Πιο ώριμος και πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ ο ποιοτικός Ελβετός χαφ