Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έζησαν την περιπέτεια (vid)

Έζησαν την περιπέτεια (vid)
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 12:20

Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και μερικές ώρες οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ολοκλήρωσαν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους στο Βέλγιο και πλέον θα αρχίσουν ξανά προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας. Αξίζει να τονιστεί, πάντως, πως λίγο πριν την αναχώρησή τους από το Γκενκ, επισκέφτηκαν το adventure park της πόλης και... του έδωσαν και κατάλαβε. Έκαναν τρομερά πράγματα οι παίκτες του Ολυμπιακού, διασκέδασαν με την ψυχή τους και μπόρεσαν να περάσουν μερικές ώρες πολύ ωραία μακριά από τη δουλειά.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε επίσης

Κοιτάει Σαλίνο ο Λεβαδειακός

Κοιτάει Σαλίνο ο Λεβαδειακός

Όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», μετά τον Μπραντάο, ο Λεβαδειακός θέλει να εξασφαλίσει την υπογραφή του Σαλίνο.

Κερδίζει το στοίχημα ο Πάρντο

Κερδίζει το στοίχημα ο Πάρντο

Από την πρώτη στιγμή ο «ΓΑΥΡΟΣ» είχε αναφερθεί στο γεγονός πως ο Κολομβιανός ακραίος είχε γυρίσει... άλλος άνθρωπος και αυτό φαίνεται να του βγαίνει σε καλό.

«Η UEFA θα είναι αυτή που θα αποφασίσει»

«Η UEFA θα είναι αυτή που θα αποφασίσει»

Από τον Ολυμπιακό ενημερώνουν πως δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία για μετακίνηση οπαδών στα ματς με την Παρτιζάν (αν προκριθεί). Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι εκείνη που θα αποφασίσει.

Γιάνκοβιτς για Ολυμπιακό

Γιάνκοβιτς για Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Γιάνκοβιτς, ακραίος της Παρτιζάν, ανέφερε πως υπάρχει ένα κλίμα πως η ομάδα του έχει ήδη προκριθεί επί της Μπούντουτσνοστ.