Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η UEFA θα είναι αυτή που θα αποφασίσει»

«Η UEFA θα είναι αυτή που θα αποφασίσει»
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 12:04

Με την Παρτιζάν, εκτός απροόπτου θα παίξει στον Γ' γύρο των προκριματικών ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έμαθαν τον αντίπαλό τους στην κλήρωση που έγινε προ ημερών και φαίνεται πως η σερβική ομάδα θα αποκλείσει την Μπούντουτσνοστ. Εκκρεμεί η ρεβάνς, αλλά αυτό που λένε και από τον Ολυμπιακό, είναι πως ακόμα δεν έχει προκριθεί η Παρτιζάν.

Αφορμή για αυτό έχουν σταθεί κάποια δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο πως Ολυμπιακός και Παρτιζάν έχουν συμφωνήσει να μην γίνει μετακίνηση των οπαδών στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, είναι σαφείς και σημειώνουν πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πως δεν ισχύει.

Και πως η UEFA θα αποφασίσει για αυτό το πράγμα, αν και φαίνεται πως θα αποφασίσει να μην γίνει μετακίνηση, λόγω θεμάτων ασφαλείας. Η στάση της είναι αρνητική σε τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ επαναλαμβάνουμε πως από την ΠΑΕ είπαν πως: «Ακόμα δεν έχει προκριθεί η Παρτιζάν».

Διαβάστε επίσης

Έζησαν την περιπέτεια (vid)

Έζησαν την περιπέτεια (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το adventure park του Γκενκ και πέρασαν μερικές ώρες χαράς και διασκέδασης, «μακριά» από τη δουλειά.

Κοιτάει Σαλίνο ο Λεβαδειακός

Κοιτάει Σαλίνο ο Λεβαδειακός

Όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», μετά τον Μπραντάο, ο Λεβαδειακός θέλει να εξασφαλίσει την υπογραφή του Σαλίνο.

Γιάνκοβιτς για Ολυμπιακό

Γιάνκοβιτς για Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Γιάνκοβιτς, ακραίος της Παρτιζάν, ανέφερε πως υπάρχει ένα κλίμα πως η ομάδα του έχει ήδη προκριθεί επί της Μπούντουτσνοστ.