Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το 3ετές του Μποτία και τα 3 χρόνια του Μαρτίνς!

Το 3ετές του Μποτία και τα 3 χρόνια του Μαρτίνς!
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 18:22

Το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει «κλειδώσει». Το αντίθετο. Αρκετοί παίκτες -που δεν υπολογίζονται από τον Χάσι- θα φύγουν, κάποιοι μπορεί να πωληθούν, εφόσον φτάσουν οι ανάλογες προτάσεις και παράλληλα δεδομένα θα υπάρξουν ορισμένες επιπλέον προσθήκες.

Ο Αλμπέρτο Μποτία και ο Αντρέ Μαρτίνς είναι μετέωροι. Είναι πολύ καλοί παίκτες, δεσμεύονται με συμβόλαια, αλλά οι πιθανότητες να αποχωρήσουν είναι αυξημένες. Στην περίπτωση του Ισπανού στόπερ, που μένει ελεύθερος του χρόνου, έγινε γνωστό ότι ο ατζέντης του έχει βγει στην αγορά και ψάχνει 3ετές συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ.

Η περίπτωση του Μαρτίνς είναι διαφορετική. Ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο έως το 2020 με τον Θρύλο, οι άνθρωποι των Πειραιωτών τον πιστεύουν και ο ίδιος θέλει να μείνει. Αλλά εάν ο Χάσι δεν τον έχει στην πρώτη γραμμή των επιλογών του, είναι πιθανό να υπάρξει άλλη λύση. Με δανεισμό ή ακόμη και πώλησή του (εφόσον υπάρχει τέτοια προοπτική).

Διαβάστε επίσης

Θα είναι όπως πρέπει

Θα είναι όπως πρέπει

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει των προκριματικών του Champions League.