Ντουντούκα
Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι, δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης

Τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 18:29

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη θα δώσει φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μάλιστα, στον αγώνα με τους Αρκάδες, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα φορέσουν τη νέα φανέλα και οι ΓΑΥΡΟΙ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα στολή του Θρύλου.

Παράλληλα, το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι η πρόβα τζενεράλε ενόψει του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League, στον οποίο πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν την Παρτιζάν.

Το απόγευμα της Δευτέρας η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων, τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν οι ΓΑΥΡΟΙ την Τετάρτη από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25. Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 10:00 και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον φιλικό αγώνα απέναντι στον ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 19/07/17 και ώρα 21:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Τετάρτη 19/07 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τρίτη 18/07 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) την λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας
γ) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)
δ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€, 10€, 15€, 25€ (VIP) & 50€ (VVIP)

Τέλος η «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» (2017-18) που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα, δεν απαιτείται για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά θα ισχύσει κανονικά από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού καλούνται να την προμηθευτούν το συντομότερο δυνατό.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Διαβάστε επίσης

Μια γροθιά για τίτλους και διακρίσεις!

Μια γροθιά για τίτλους και διακρίσεις!

Την πρώτη ημέρα της διάθεσης σε νέους κατόχους, 1.500 ΓΑΥΡΟΙ αγόρασαν διαρκείας και πλέον πάνω από 11.500 οπαδοί του Θρύλου έχουν κλείσει θέση στον Ναό ενόψει της νέας σεζόν.