Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απλά, εξαιρετικός!

Απλά, εξαιρετικός!
Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017 - 14:51

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι ένα από τα νέα αστέρια του Ολυμπιακού. Ο νεαρός μπακ, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στο Βελιγράδι, στο 1-3 του Ολυμπιακού, ήταν και χθες ένας από τους κορυφαίους. Ο Κούτρης λοιπόν, ήρθε ως εναλλακτική λύση στην ομάδα, αλλά τείνει να γίνει βασικός και αναντικατάστατος. Αν κάνει τέτοιες εμφανίσεις, όπως η χθεσινή, θα τα καταφέρει με... κλειστά μάτια.

Τι έκανε λοιπόν ο Κούτρης; Έτρεχε από το πρώτο έως το 90ό λεπτό, βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του Ολυμπιακού και μάλιστα, είχε άμεση συμμετοχή στο 2-1 του Θρύλου. Πιο άμεση, θα ήταν αν σκόραρε. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, στο 51', ο Κούτρης είδε τον ξεμαρκάριστο Φορτούνη και με μια καταπληκτική σέντρα, του έδωσε την μπάλα στο... πιάτο για το 2-1.

Πέραν της ωραίας του σέντρας και ασίστ, ο Κούτρης έτρεχε σαν... σκύλος στο γήπεδο, καλύπτοντας τον χώρο ευθύνης του και πραγματικά δικαιολογημένα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους της χθεσινής βραδιάς και πρόκρισης του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League.

Διαβάστε επίσης

«Τον παρακολουθεί στενά τον Ρέτσο»

«Τον παρακολουθεί στενά τον Ρέτσο»

Στο εξωτερικό αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον νεαρό αμυντικό, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τον μάνατζερ των Γερμανών.