Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Σέλτικ και ο Ολυμπιακός φαίνονται δυνατότεροι»

«Η Σέλτικ και ο Ολυμπιακός φαίνονται δυνατότεροι»
Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017 - 16:07

Ένας εκ των αντιπάλων της Αστάνα στην κλήρωση του Champions League, είναι και ο Ολυμπιακός. Με τον ειδικό για το ποδόσφαιρο του Καζακστάν, Σεργκέι Γκοροκοβοντέτσκι να σημειώνει πως καλό θα ήταν για τους Κοζάκους, να μην τύχει ούτε με τον Θρύλο ούτε με τη Σέλτικ.

«Κάθε χρόνο, γίνονται αλλαγές σε αυτές τις ομάδες και δεν είναι εύκολο να πεις ποιος θα είναι ο πιο βολικός αντίπαλος για την Αστάνα. Ήδη, το γεγονός που τις θέλει να έχουν προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League, μιλάει από μόνο του για το καλό τους επίπεδο. Από αυτούς τους πιθανούς αντιπάλους, η σκωτσέζικη Σέλτικ και ο Ολυμπιακός δείχνουν πιο δυνατοί», ανέφερε ο Γκοροκοβοντέτσκι, που κατέληξε.

«Αυτές οι ομάδες θα παίξουν πιο καλά σε σχέση με τις άλλες. Αν δούμε ποιες είναι οι πιο βολικές, είναι η Μάριμπορ και ο ΑΠΟΕΛ. Η Κοπεγχάγη από τη Δανία, πιστεύω, πως είναι σε υψηλότερο επίπεδο από αυτές τις δύο ομάδες».

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό θα πει εξέδρα!

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό θα πει εξέδρα!

Δείτε το φοβερό βίντεο της Θύρας 7 διάρκειας 14 λεπτών με τον παλμό στο «πέταλο» των οργανωμένων στο παιχνίδι του Θρύλου με την Παρτιζάν