Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να ξεπεράσουμε τις 100.000 Κάρτες Φιλάθλου»

«Να ξεπεράσουμε τις 100.000 Κάρτες Φιλάθλου»
Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017 - 09:27

Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και όλοι μαζί παλεύουν προκειμένου όλα τα αθλήματα του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου να πετυχαίνουν επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο κόσμος λατρεύει τον Θρύλο και το αποδεικνύει έμπρακτα με τα διαρκείας που αγοράζει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και την κάρτα φιλάθλου που αγοράζει και με την οποία ενισχύει τον Ερασιτέχνη.

Η… χρυσή κάρτα, με την οποία δυναμώνουν τα τμήματα και ο Ερασιτέχνης βαδίζει ολοταχώς σε νέες επιτυχίες, εντός και εκτός συνόρων. Το Σάββατο η Θύρα 7 Επαρχίας έκανε κάλεσμα στον κόσμο μέσω των social media, προκειμένου όλοι να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη κάρτα και να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Facebook: «Ο στόχος των 100.000 καρτών Φιλάθλων, είναι απόλυτα εφικτός και παράλληλα… χαμηλός για την δυναμική που έχουμε ως λαός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το παρακάτω κείμενο απευθύνεται σε εσένα, τον απλό φίλαθλο του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου, που ζεις εκτός Αττικής και χιλιόμετρα μακριά από τον Πειραιά.

Εγώ που απευθύνομαι σε εσένα, είμαι ο αγνός και πιστός οπαδός του Θρύλου και έχω την τύχη και την… ευλογία να τον ακολουθώ πιστά και με μεγάλη συχνότητα. Δεν χάνω παιχνίδι σε Καραϊσκάκη, ΣΕΦ και δίνω ακατάπαυστα το παρών σε Ρέντη, Παπαστράτειο, Γλυφάδα.

Αυτό φυσικά δεν με κάνει περισσότερο Ολυμπιακό από εσένα.

Για αυτό αδερφέ μου, Ολυμπιακέ, εσύ που ζεις στην επαρχία και την Κύπρο, από το πιο ορεινό χωριό της Ελλάδας μέχρι το πιο απομακρυσμένο νησί θέλω να ξέρεις τα εξής…

Ξεκίνησε φέτος μια πολύ δυνατή και σωστά δομημένη προσπάθεια να συνεχίσουμε μαζικά την προσφορά αγάπης και στήριξης στον Ολυμπιακό με οριοθετημένο στόχο να ξεπεράσουμε τις 100.000 Κάρτες Φιλάθλου.

Η δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού είναι ανυπολόγιστη. Πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει μετρηθεί η δυναμική μας, όταν βάλαμε πλάτη για να μειωθούν τα υπέρογκα χρέη της προηγούμενης διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Το μεγάλο αυτό στοίχημα, που αφορούσε την επιβίωση του συλλόγου, το κερδίσαμε. Και όχι μόνο αυτό, αφού με τη συνεχή προσφορά μας βοηθάμε τον Ερασιτέχνη να κυριαρχεί παντού εντός Ελλάδας και να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη.

Οι συγκρίσεις με τις καταστάσεις που βιώνουν άλλοι σύλλογοι είναι αναπόφευκτες. Όσο και αν δεν αποτελούν πλέον, για το μέγεθος του Ολυμπιακού, μέτρο σύγκρισης οι εντός των συνόρων ανταγωνιστές, που αυτό-υποβιβάζονται για να μην διασύρονται αγωνιστικά από τα τμήματα του δαφνοστεφανωμένου Έφηβου, δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε και τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα.

Για τους λόγους αυτούς, αισθανόμαστε υπερήφανοι για το μερίδιο που μας αναλογεί στην ευημερία του συλλόγου. Ευημερία που υποδηλώνουν και οι διαδοχικές παρουσίες σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Έχει αναλογιστεί κανείς ότι σε διάστημα λιγότερο των 365 ημερών, 4 διαφορετικά τμήματα διεκδίκησαν μέχρι τέλους ευρωπαϊκό τίτλο; Πόλο Ανδρών το 2016, βόλεϊ Γυναικών, πόλο Γυναικών και Μπάσκετ Ανδρών το 2017. Ενδεικτική αναφορά ΜΟΝΟ για το διάστημα ενός έτους.

Καχυποψία λοιπόν, για το πώς αξιοποιείται η βοήθεια του κόσμου, από την διοίκηση δεν μπορεί να υπάρχει από καμία πλευρά.

Το μόνο που μπορεί να υπάρξει, είναι το όραμα για να καταστεί αυτή η βοήθεια ακόμα μεγαλύτερη και να γιγαντωθούν ακόμα περισσότερο τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Για το λόγο αυτό, φίλε του Ολυμπιακού… Εσύ που δεν έχεις τη δυνατότητα να είσαι συνέχεια στο γήπεδο, μπορείς ωστόσο να είσαι δυναμικά στο πλευρό της ομάδας που αγαπάς, που ζεις και αναπνέεις για αυτή.

Για αυτό το λόγο, φίλε του Ολυμπιακού από το πιο ορεινό χωριό, από το πιο απομακρυσμένο νησί, από την Κύπρο, γίνε μέρος αυτής της σπουδαίας προσπάθειας.

Το αντίτιμο της συμμετοχής των 10 ευρώ, ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, είναι απειροελάχιστο μπροστά στο συναίσθημα της προσφοράς σε κάτι τόσο σπουδαίο.

Μέσω της Κάρτας Φιλάθλου συνολικά προσφέρεις πάρα πολλά σε όλα τα επίπεδα.

Είσαι μέρος του συνόλου που είναι υπεύθυνο για τις στιγμές υπερηφάνειας που μας χαρίζουν τα «ερυθρόλευκα» τμήματα.

Είσαι μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Ο στόχος των 100.000 καρτών Φιλάθλων, είναι απόλυτα εφικτός και παράλληλα… χαμηλός για την δυναμική που έχουμε ως λαός.

Για αυτό και θα επιτευχθεί…

Στην προσπάθεια αυτή που συμμετέχουν άπαντες, πιο δυναμικά έχουν ξεκινήσει οι εξής 11 σύνδεσμοι από Ελλάδα και Κύπρο: Ιωάννινα (100), Κάλυμνος (100), Κατερίνη (200), Κέρκυρα (100), Λέμεσος (150), Λεωνίδιο (150), Πάτρα (150), Σητεία (150), Φάρσαλα (100), Χανιά (100), Χίος (150). Είναι δεδομένο ωστόσο, ότι όλοι θα φτάσουν πολύ ψηλά σε συμμετοχή, πράγμα που θα αποδειχθεί και στην επόμενη ενημέρωση μας..

ΘΥΡΑ 7 ΕΠΑΡΧΙΑΣ...ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Διαβάστε επίσης

«Χυλόπιτα» στους Κινέζους

«Χυλόπιτα» στους Κινέζους

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά σε πρόταση κινεζικής ομάδας για τον Σεμπά, που έφτασε τα πέντε εκατ. ευρώ.

16.000 διαρκείας και φουλ για νέο ρεκόρ!

16.000 διαρκείας και φουλ για νέο ρεκόρ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα και με την επικείμενη πρόκριση του Θρύλου στους ομίλους του Champions League δεν αποκλείεται να σπάσει και το ρεκόρ των 21.300 διαρκείας!

«Έρχομαι...»

«Έρχομαι...»

Τί είπε ο Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στον Πειραιά - Μέσα στο επόμενο 48ωρο ο παίκτης θα βρίσκεται στη χώρα μας - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ».